2777
2789
عنوان

علاقه ی شدید و عجیب من به مجموعه ی هری پاتر

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 60 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم همچین کم سن نیستم نزدیک به۳۰سالمه

خب من ۴۵ هستم و بیشتر آثار کلاسیک رو می خونم و طرفدار داستان کوتاه هستم تا رمان کامو کافکا هدایت برونته ها و البته از همه بیشتر همینگوی به زبان اصلی که اصلا خداست

ندیده بودم

من از بچگیم تا الان همچنان علاقه مندم بهش و هرچند وقت یبار دوباره‌میشینم‌ فیلمشو نگاه میکنم الانم تاپیک زده بودم اهنگ پیشوازشو گذاشتم😄😂😂

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂
البته سن من قد نمیده دیگه وقتی هری پاتر مد شد من بزرگ شده بودم و کلا هم تخیلی دوس ندارمولی می تونم ب ...

وقتی نه کتابش رو خوندی نه فیلماش رو دیدی چطور میشه ادم بگه که اینا اینجور چیزارو رواج میده؟در حالیکه توی مجموعه هری پاتر سختی هس عشق هس دوستی هس 

برای هرچیزی تلاش میکنن 

هیچ چیزی مجانی نیست 

نظر من رو به عنوان لحن بد و دعوا نخونی فقط چیزی بود که گفتم و واقعیت 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خب من ۴۵ هستم و بیشتر آثار کلاسیک رو می خونم و طرفدار داستان کوتاه هستم تا رمان کامو کافکا هدایت برو ...

چه عالی که کتاب زبان اصلی میخونید کاش منم زبان بلد بودم دلم میخواد ولی خیلی تنبلم تو یادگیری 

زندگی کردن من مردن تدریجی بود، آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردند
پسرم همه فصل هاش رو چندین بار دیده

ععشق ابدیه اتک

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بچه ها کسی میتونه برای یه تاپیک بزنه؟🥲خودم سهم تاپیکام تموم شدهخیلی ضروریه اگه میتونید این لطفو در ...

چه موضوعی

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
دقیقا چه خواب هایی؟

میگم که خوابام تو نوجوونی بود تو 12/13سالگی الان 27 سالمه چیز زیادی از خوابام یادم نیست اما خیلی شبا تا چشمام رو میبستم خودم رو تو هاگوارتز میدیدم که تابلوی بانوی چاق جلومه

ته داستان کلا نظرم رو در مورد خودش عوض کرد دیگه نتونستم اونقدر ازش متنفر باشم

من از اولش ازش متنفر نبودم

ولی وقتی دیدم چقد بدبختی دیده 

خیلی دیدم بهش تغییر کرد.

فک کن هر روز مجبور بود چشمای لیلی رو تو صورتی که شبیه جیمز بود ببینه! :(

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

فیلمش به اندازه کتابش قوی نیست به نظر من

ولی فیلماشم اتفاقا قویه البته که قابل قیاس با کتاب نیس ولی کمم نیستن .موسیقی متن و صحنه های قشنگش 

اتفاقا کسایی که میگن قوی نیس فیلماش بخاطر اینکه دنبال تک تک کلمات و اتفاقات تو کتاب توی فیلمن برای همین وقتی کم و زیاد میشه ناراحت میشن 

سر صحنه مرگ سیریوس یا دابی یا دامبلدور من واقعا ریختم بهم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

پسرم همیشه اینو میگه چون نمیتونستن اونچیزی که تو کتاب هست کامل تو فیلم پیاده ش کنند

بله

اما کتاب اونقدر قوی هست که آدم میتونه خیلی قشنگ تصویر سازی کنه انگار همه چیز رو داره میبینه