2777
2789
عنوان

علاقه ی شدید و عجیب من به مجموعه ی هری پاتر

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 60 پست

منم یه زمانی هر چندماه یبار همشو میخوندم تو بارداری شبا خوابم نمیبرد تو‌گوشی میخوندم چند سالی میشه نخوندم

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فیلماشو میبینم کتابشو نخوندم

البته سن من قد نمیده دیگه وقتی هری پاتر مد شد من بزرگ شده بودم و کلا هم تخیلی دوس ندارم

ولی می تونم بگم نه تا حالا نه یه سطر از کتاباشو خوندم نه یه فریم از فیلماشو دیدم

قطعا چیز جالبی باید باشه برای نوجوان ها

فقط یه بدی داره 

بعضی از بچه هایی که این جور فیلما رو می بینن همیشه منتظر یه معجزه و جادو هستن و زیاد برای بهتر شدن زندگیشون تلاش نمی کنن

البته سن من قد نمیده دیگه وقتی هری پاتر مد شد من بزرگ شده بودم و کلا هم تخیلی دوس ندارمولی می تونم ب ...

من خودم همچین کم سن نیستم نزدیک به۳۰سالمه

زندگی کردن من مردن تدریجی بود، آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردند

فقط اتک آن تایتان تونست منو اینجوری جذب کنه ، حتی خوابشم میدیدم یه مدت

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم