2777
2789
عنوان

بحران سی سالگی واقعیه❓

155 بازدید | 12 پست

الان که ۲۸ سالمه حس میکنم به پوچی رسیدم

نه اینکه افسردگی یا چیزی باشه حس میکنم وقتم داره تلف میشه

نمیدونم تلقینه یا اینکه واقعا دچار بحران سی سالگی شدم

با اینکه کار میکنم سرمایه دارم روزانه دارم برای پیشرفتم تلاش میکنم اما انگار یه چیزی کمه به یه چیزی نرسیدم

اگه سی سالتونه، شما هم توی این سن همچین افکاری به ذهنتون اومده؟

بداهه،مثل ادامه شعر.

بله و تا ۳۵ سالگی درگیرش بودم

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اینکه خودتونو از شر این حس نجات بدید چکار کردید؟یعنی منم قراره تا ۳۵ سالگی اینجوری باشم😶

نه برا هرکی متفاوته.کنار اومدم که سن عدده فقط و ادم تو ۶۰ سالگی هم میتونه شروع کنه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
مجردمولی چه ربطی به متاهل یا مجرد بودن داره؟حس بدیه

من متولد ۶۳ ام تازه ازدواج کردم وقتی متاهلی قشنگ فرق داره و راحت‌تر میگذره خصوصا اگر همسرت پایه باشه رفیق باشه من خیلی تو این بحران ها اذیت میشدم همش مقایسه میکردم 

من متولد ۶۳ ام تازه ازدواج کردم وقتی متاهلی قشنگ فرق داره و راحت‌تر میگذره خصوصا اگر همسرت پایه باشه ...

خوشبخت باشید عزیزم

من ترجیه میدم مجرد بمونم و کنار بیام

اعتماد کردن توی این دوره ها سخته

بداهه،مثل ادامه شعر.
اتفاقا من عاشق این دهه هستم پختگی جوونی این دوره با زندگی رفیق تر و سازگارتر بودم

منم خیلی سن الانمو دوست دارم

به چیزایی که میخواستم رسیدم تا حدودی

مستقلم

ولی این افکار آزارم میدن

بداهه،مثل ادامه شعر.
منم خیلی سن الانمو دوست دارمبه چیزایی که میخواستم رسیدم تا حدودیمستقلمولی این افکار آزارم میدن

به نقاط مثبت بیشتر توجه کن و در کنارش روی موارد دیگه ای که در هر زمینه میخوای برسی کار کن