2777
2789
عنوان

باید احساس گناه کنم

197 بازدید | 20 پست

؟حدود یک هفته با اقایی صحبت کردم ایشون کچل بودن و قیافشون اصلا ب دلم نشت،گفتن میرن مو میکارن ،بعد رفتن تهران گفته بود بانک موی خوبی ندارن،و قضیه ما تموم شد چون من گفته بودم مو برام خیلی مهمه و مردی ک مو نداشته باشه نمیتونم قبول کنم 

حدود دو هفته گذشت و بازم این آقا ب من پیام دادن ک تو شیراز گفتن از ریش مو میگیرن و میکارن ،چند روز بعد بازم گفتن تهران رفتن و بازم بهش گفته نمیشه مو بکاره بانک مو ضعیفه و راضیم کرد ک صبر کنم بره شیراز ،دوستان من از ظاهر این آقا اصلا خوشم نیومده ،هیچ جذابیتی برام نداره ،ب همین دلیل درس و بهونه کردم و گفتم تکلیفم معلوم نیس،نمیخوام با کسی در ارتباط باشم،و تموم کردم این قضیه رو ،و اون برگشت بهم گفت رسمش نبود......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رک بهش بگو شما ایده آل من نیستی چیزی رو بهونه نکن بذار تکلیفش معلوم کنه با خودش

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻

روم نمیشه بگم بهش از قیافش و هیکلش خوشم نیومده ...و جذابیت برام نداره 

الان ب نظر شما کار اشتباهی کردم؟؟؟اینم بگم ب شدت خوش اخلاق و تناسب داشتیم ....از لحاظ فرهنگی ،سنی،مالی ....

بعد ی موضوع دگ من ازدواجم جور نمیشه ،هر کسی میاد خواستگاری خودش پا پس میکشه.....

نه اگه معطلش می کردی و تو آب نمک بود ؛ رسمش نبود

ولی وقتی بهش حسی نداری هر چه زودتر تموم کنی. کار بهتری کردی. اصلا جوابش رو نده. چون می خواد خودش رو بهت بچسبونه. هیچ جوابی نده ؛ خودش دیگه میره پی کارش

الان کار بدی کردم؟؟؟من هیچ حسی بهش پیدا نکردم این مدت ،تا میام بهش فک کنم ،قیافش گند میزنه ب افکارم

نه هیچ کار بدی نکردی 

وقتی به دلت ننشسته تو هیچ وظیفه ای در قبالش نداری

تازه خیلی هم محترمانه ردش کردی و غرورشو نشکستی

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

بهشون بگو نمیخوایااون اقا اگه عمل هم کنه شما به دردش نمیخوریبماند که عمل کاشت مو به شدت سخته لطفا سر ...

هی قضیه کش پیدا میکنه،چجوری بگم نمیخوامش ک مودبانه باشه؟