2777
2789
عنوان

بچه ها راجب خاستگارمه

118 بازدید | 14 پست

باهاش چند روز صحبت مییکنم و دوبارم بیردن رفتم.از همه نظر عالیه

ولی هرکار میکنم به دلم نمیشینه ایا باید هنوزم صبر کنم ؟از تیپش و نحوه حرف زدنش و اینا خوشم نمیاد

همش دلم میخواد باهاش حرف نزنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی پیششم خیلی حس بدی دارماصلن بدم میاد ازشبا اینکه خیلی سعی میکنم ازش خوشم بیاد ولی نمیاد

اگه همه چیزش عالیه، چرا بدت میاد ازش؟ چه رفتاری میکنه که حس بد داری ازش؟

اهان پس ممکنه حسم تغیر کنه

بالاخره مرور زمان باعث شناخت بیشتر میشه و ممکنه در معاشرتهاشان بعدی ، رفتار و حرکاتی ازش ببینی که خوشت بیاد. البته خیلی بهش نزدیک نشو که اسیر احساسات نشی.

تیپشلحن حرف زدنش به دلم نمیشینه قدو قیافشجذابیت برام نداره اصلا جذبم نمیکنه

با این تفسیرهایی که میکنی، پس اینکه میگی از همه نظر عالیه، متوجه نمیشم. میشه بگی چه خصوصیتی داره که میگی عالیه؟؟

ابتدا به ساکن شروع هر ارتباط با قیافه ظاهری و قد و هیکل و در قدم بعدی نحوه صحبت کردن و حرف زدن طرف هست، شما که همه این پارامترها را رد کردید، پس اصلا چرا ارتباط گرفتید؟؟ و دیگه اینکه چه خصوصیتی داره که میگی از هر لحاظ عالیه؟؟!!

تیپشلحن حرف زدنش به دلم نمیشینه قدو قیافشجذابیت برام نداره اصلا جذبم نمیکنه

آخ عزیزم منم دقیقا شرایط تو رو دارم . نمی‌دونم چیکار کنم . تو حس ت به خواستگار ت عوض نشده ؟ 

اگر شما را نمی‌خواهند بهتر است نقش مزاحم را نداشته باشید 

آخ عزیزم منم دقیقا شرایط تو رو دارم . نمی‌دونم چیکار کنم . تو حس ت به خواستگار ت عوض نشده ؟

نه بدتر شد ردش کردم.

مشاوره میگفت اگ حست اینطوریه تز اول حتما ردش کن که بعد ازدواج ازش متنفرم میشی