2777
2789
عنوان

کراش زدم روش♥️

189 بازدید | 12 پست

یه دختره هست میاد آموزشگاه رانندگی مثل من کارآموزه تو کلاس آیین نامه و فنی هم باهم تو کلاس بودیم اصلا سر و صحبتی با هم نداریم ازین دخترای چشم ابرو مشکی و ازین سلیطه کوچولو هاست دخترای زیباتر زیادی تو کلاس بود ولی روز اول چشم گرفتش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلیطه، یه کلمه ی زشتهکه اگه بکسی بگی، شش میلیون جریمه میشی! از کی تا به حال شده نماد جذابیت، نمیدونم ...

چرا فاز فمنیست گرفتی یهو 

منظورم ازین دخترای کوچلو و زبون درازه البته ذهن آرومی داره یکم شیطون بود تو کلاس 

مغزم گو.زید انقد ک این چند روز به پسر مشاوره دادم و بدتر گنددد زده😐😂😂😂

ولی نگاه های خیره بهش بندازی میفهمه خودش

ن جوری ک فک کنه هیزی هاااا

دوست عزیز اگه بهت درخواست دوستی دادم سوال ضروری داشتم لطفا قبول کن🙏🏻

مغزم گو.زید انقد ک این چند روز به پسر مشاوره دادم و بدتر گنددد زده😐😂😂😂ولی نگاه های خیره بهش بندا ...

نمیدونم دقیقا چند سالشه شاید از من بزرگ تر باشه منم چون کلن تو کلاس حرف زیاد نمیزدم و حوصله نداشتم خلاصه که ساکت بودم میترسم یه تصویر بدی از من اومده باشه تو ذهنش 

بعدا من از رل بودنش خبری ندارم ولی یکمی مغروره وقتی میاد و میره

نمیدونم دقیقا چند سالشه شاید از من بزرگ تر باشه منم چون کلن تو کلاس حرف زیاد نمیزدم و حوصله نداشتم خ ...

میخوای بهش نزدیک بشی؟؟ 

میخوای بهش نزدیک بشی؟؟

فک نکنم چون اصلا جواب نمیده میدونم گفتم که یکمی مغروره و کلاس بالا

البته وقتی میاد داداش کوچیکشم میاره برای تمرین و این نظرمو راجبش تغییر میده یه جورایی که احساس میکنم دختر ساده و معمولی ایه و خلاصه خودمونیه

فک نکنم چون اصلا جواب نمیده میدونم گفتم که یکمی مغروره و کلاس بالاالبته وقتی میاد داداش کوچیکشم میار ...

تو فقط ازش خوشت اومده