2777
2789

برای خود من :

۱- این که هموز ازدواج زیر ۱۸ رواج داره (من فکر می کردم دورش ۴۰ سال پیش تموم شده)

۲ -  جاری ها، خواهر شوهرها، مادر شوهرها (یاد مادر رحیم توی رمان بامداد خمار میفتم)

بقیه اش را شما بگید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیزی عجیب نیست 

نمیدونم 

شاید باشه

اهااا 

اینکه تو هرتاپیکی آخرش دعوا میکنن

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

کل سمای سایت ی طرف،اونی ک امشب از خودش نود گذاشت تو سایت ی طرف دیگه عجیب بود واسم

تنها چیزی که تو سال ۱۴۰۴ میخوام یه شوهررره.خدایا یه شوهررر بهم بده مرسییی ازت ماچچچ بهت خدا جونم🩵🥹💋

کل سمای سایت ی طرف،اونی ک امشب از خودش نود گذاشت تو سایت ی طرف دیگه عجیب بود واسم

شاید کاربر مرد بود 

آخه بودن قبلا

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
چیزی عجیب نیست نمیدونم شاید باشهاهااا اینکه تو هرتاپیکی آخرش دعوا میکنن

ازدواج دختر زیر ۱۸ عجیب نیست؟؟

حالا کسی شرایطش خاصه مشکلات ... کار ندارم

ولی در حالت عادی خیلی عجیبه 

ازدواج دختر زیر ۱۸ عجیب نیست؟؟حالا کسی شرایطش خاصه مشکلات ... کار ندارمولی در حالت عادی خیلی عجیبه

عزیز جان 

نکه بگم موافقم اصن ابدا 

خیلیم مخالف هستم 

ولی اینو اطراف زیاااد میبینم جوری که شده

تقریبا کمتر چیزی عجیب نیست

عباراتی که با همه مردا و همه زنا شروع میشن زیاده

هر کی چیزی بخونه که خارج از جهان پیرامونش باشه میگه دروغه

بشدت به خرافات پایبند هستن

ازدواج دستاورد بسیار بزرگیه

سنت های ازدواج رو با جزئیات رعایت میکنن و معتقدن عزت خانمه

بعضی ها خودشون رو  بسیار مذهبی نشون میدن ولی احکام ساده رو نمیدونن

اشتباه املایی و نگارشی فراوانه

نفرین رایج هست

خیلی ها برخلاف کلامشون که بشدت خشن و بی مبالاته ، دلشون با جملات ساده بقیه میشکنه

به خانمهای بدون مهارت که توانایی های کمی دارن میگن ملکه

و روشن فکری فحش زشتی در حد اعمال منافی عفته

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

خانمایی که ازدواج رو دستاورد میبینن.

خانمایی که با همسرشون که تنها نقطه قوتش ازدواج بوده و سراسر رفتار خطرناک و تاکسیکه همچنان زندگی میکنن که هیچ دفاعم میکنن .

کودک همسری .

دعوا و چشم و هم چشمی مداوم با خانواده شوهر. 

اعتقادات قوی به خرافات .

صبح میشه این شب :)

این که یه نفر علاقه داشته ازدواج کنه یعنی اون دستاورد میدونه؟شاید تنهایی دوست نداره یا خسته شده از ح ...

نه 

درسته کاملا 

عده ای ولی روش خیلی مانور میدن و دستاورد میدوننش در کل 

وگرنه ازدواج درست خیلی هم خوبه 

صبح میشه این شب :)

واقعا جای تاسفه ...

ولی خوب میدونی خود دخترا به ازدواج زود علاقه دارن؟

من نمیتونم به دیگران بگم خوب نیست فلان 

خودم دوتا دختر دارم هیچوقت هیچوقت همچین کاری نمیکنم