2777
2789
عنوان

لطفا هرکی می دونه کمک کنه

205 بازدید | 23 پست

سلام 

روزتون خوش 

دو تا سوال دارم راهنمایی می خواستم هرکی می دونه لطفا کمک کنه 

دختر دوست صمیمی ام ۱۲ سالشه و تولدشه نمی دونم براش چی کادو بخرم اصلا نمی دونم دخترا تو این سن چی می پسندن 

سوال بعدی ام هم مادر همین دخترگلی یه مشکل داره می خواستم کمکش کنم مشکل با موهای زاید دخترش داره نمی خواد تیغ بزنه چون زیاد می شه بین کرم موبر و اپیلاسیون کدومش بهتره که صدمه نببینه دخترش و موهای بدنش هم کم بشه 

یه دنیا ممنون از اینکه لطف می کنید و کمک می کنید 🌺🌺🌺

به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد

بدلیجات براش بگیر...دخترای این سنی از اینجور چیزا خیلی خوششون میاد یا ساعت دخترونه و رنگ شاد...اگه تحمل دردو داشته باشه اپیلاسیون بهتره

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدلیجات براش بگیر...دخترای این سنی از اینجور چیزا خیلی خوششون میاد یا ساعت دخترونه و رنگ شاد...اگه ت ...

ممنون گلم 

خیلی نازنازیه اما مامانش می خواد موهاش زیاد نشه چون همین الان هم کم نیست موهاش

به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد

دختراهمه عاشق عروسکن(:

هرسنی هم که. باشن ...پس میتونین عروسک بخرین...

هدفون.. (گاردگوشی فانتزی+ هندسفری فانتزی وعروسکی )

(تاپ مجلسیه شیک +لاک نئونی فانتزی)

یاست لوازم ارایش(درحدی که هزینه اش ودارین)

گردنبند ساعتی.. 

گردنبند یا انگشترنقره /ساعت (:

ست گردنبند فانتزی وعروسکی .. 

کرم موبربهترین گزینه اس ... بعدن اپلاسیون (:

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

کرم موبر ک به مرور جاش سیاه میشه 

اپیلاسون خوبه موهاش سست و کم میشن 

لیزر ک میگن خوب نیست بخاطر ی سری مسایل ک‌توضیحش  مفصله 

کادوهم  میتونی براش قاب خوشگل عروسکیه گوشیش یا تبلتشو بگیری

ممنون گلم  خیلی نازنازیه اما مامانش می خواد موهاش زیاد نشه چون همین الان هم کم نیست موهاش

پس منم با نظر دوستمون موافقم..لیزر بهتره...

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
کرم موبر ک به مرور جاش سیاه میشه  اپیلاسون خوبه موهاش سست و کم میشن  لیزر ک میگن خوب نیس ...

موبر): سیاه میکنه؟؟ /: کی گفته؟؟

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!!