2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجور میپزم اصلا خشک نمیشه

نخود خیس شده+ی سیب زمینی متوسط ابپز+دو حبه سیر+یک پیاز متوسط

اینا رو همو رو له له میکنم تو دستگاه

بعد نمک و فلفل و دارچین و کاری میزنم و یک قاشق چایخوری رب گوجه

بعدم سرخ میکنم

اب پیاز رو نگیر 

ادویه فلافل میگن تخم گشنیز و زیره سبز هستش

ولی ما خوشمون نیومد

با پودر کاری دقیقا مزه فلافلای بیرون رو میده

عزیزم من 5 ساله تقریبا هرماه درست میکنم به روشهای مختلف ... من اینجوری درست میکنم همهههه خوششون اومد با هر ذائقه ای

نخود رو یه شب خیس میکنم ابشو چندبار عوض میکنم بعد که پوستش نرم شد پوست میگیرم دونه دونه همه رو وقت گیره ولی می ارزه .. بعد یه پیاز متوسط و چند حبه سیر و یه کم جعفری رو باهاش توی مخلوط کن میریزم و خوب نرم بشه همه مثه یه خمیر بشه بعد یه قاشق رب گوجه میزنم بهش با یه کوچولو پودر خردل و اویشن و پودر سیر و نمک و فلفل فراوون بعد توی روغن زیاد سرخ میکنم ..... برو حالشو ببر   

مامانم یه گوجه کوچیک رنده میکنه،پیاز زیاد،نون،واسه خوشمزه و خوش عطر شدنم تخم گشنیز آسیاب شده یه کمی،یه ادویه مخصوص فلافل هم هست ما خوزستانیا یا توش میزنیم یا باهاش سس درست میکنیم

واسه دخترم هانا دعا کنید سالم به دنیا بیاد