الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فوریت واقعا روحیه قوی تری از بقیه رشته ها میخواد ، یکی از دوستام فوریته تعریف میکرد که یهو تو صحنه تصادف باید بگردیم دنبال پای کنده شده طرف😐 مامایی بهتره بنظرم ، ولی اگه میتونی اول پرستاری برو ، خودگردانشم بهتر از بقیه پیرا پزشکیای دولتیه ، هزینه آزاد سازی مدرکم نداری دیگه اگه آزاد اینا بری ، در ضمن فوریتم طرح داره
من داییم فوریت پزشکی خونده سال90.حقوق خوبی دارن(بین 15تا 20)شیفتشون از پرستاری کمتره،کار پیدا کردن براش راحت تر از ماماییه،قبلا خانوما توی دیسپچ بودن ولی انگار الان نیروی خانوم جذب میکنن تا برای زایمان یا بیمار خانوم نیروی خانوم بفرستن درکل رشته بدی نیست ولی روحیه فولادی میخواد،یکی میبینی خودکشی کرده تصادف کرده تو اولین نفر باید بری تو محل حادثه.اگه تسلط بالایی روی اعصاب و روانت داری بزن این رشته رو
من دوستش دارم ، اگه از خون و اینا حالت بد نمیشه برو
البته من بخاطر همین خونش منصرف شدم😂چون احتمال داره هرچیزی ببینی
+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگکوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .