2777
2789

سلام دوستان

کسی از استان سیستان و بلوچستان هست؟

میشه لطفا درمورد زاهدان بگین چطوریه؟

اونطور که بقیه فکر میکنن هست یا نه؟ امنیت داره؟ جاده هاش امن هست یا نه؟ 😂🤦‍♀

بنظرتون پزشکی تعهدی شهر خودم بهتره یا شهریه پرداز زاهدان؟

استان فارسم و تا زاهدان 13، 14 ساعت فاصله هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اهل اون استان نیستم

اما زاهدان مرکز استانه و شهر بزرگ ، خوب و تمیزیه، معلومه که امنیت داره. اونا شهرای نزدیک مرزن که گاهی درگیری پیش میاد. 

دانشگاهاشم خوبن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

شما کنکوری هستین!؟ببخشید ما ی مشکلی داریم برای ویرایش معدل هر عددی میزنیم صفر میاره چیکار میشه کرد؟! ...

باید نمره معدلتون را کپی کنید و بعد به جای اون دوتا صفر جای گذاری کنید

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج . 
شما کنکوری هستین!؟ببخشید ما ی مشکلی داریم برای ویرایش معدل هر عددی میزنیم صفر میاره چیکار میشه کرد؟! ...

سلام عزیزم راه حلش اینه که وقتی معدل خودتون رو وارد کردین، بعدش تیک آبی نزنین و بقیه ی مراحل رو طی کنین، اینطوری درست میشه. اگه تیک آبی بزنین معدل صفر رد میشه 

باید نمره معدلتون را کپی کنید و بعد به جای اون دوتا صفر جای گذاری کنید

ممنونم از شما

ببخشید صحیح و اعشار چی!

مثلا معدل ۱۶/۷۵ باشه باید جای صحیح ۱۶ و جای اعشار ۷۵ و نوشت؟!

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️
ممنونم از شما ببخشید صحیح و اعشار چی!مثلا معدل ۱۶/۷۵ باشه باید جای صحیح ۱۶ و جای اعشار ۷۵ و نوشت؟!

خواهش میکنم بله 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج . 
سلام عزیزم راه حلش اینه که وقتی معدل خودتون رو وارد کردین، بعدش تیک آبی نزنین و بقیه ی مراحل رو طی ک ...

اصلا نمیزاده به تیک رسید 

هر عدد که زدیم صفر شد 

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️
من زاهدانم امنیت که هست خوبه

پس خوبه بنظرتون؟ از بعضی ها که پرسیدم میگن خیلی خوبه، اونطور که بقیه فکر میکنن نیست، ولی از چند نفر دیگه که اونجا زندگی میکنن پرسیدم، گفتن نه نیا اینجا اصلا خوب نیست و اینا 😢 نمیدونم چطوره 

اصلا نمیزاده به تیک رسید هر عدد که زدیم صفر شد

با کامپیوتر یا لپ تاپ امتحان کنین، همون مرحله ی اول که معدل کتبی و معدل کل نوشته، ا معدل خودتون رو وارد کنین، بعد تیک پایینش رو اصلا نزنین بعد بزنین مرحله ی بعد که دیگه کد رشته هاتون رو وارد میکنین، بعدشم تایید میزنین و پرینت میگیرین، درست میشه