2777
2789
عنوان

از حرص بچم خودمو محکم زدم

302 بازدید | 21 پست

حرص داد منو حرف گوش نمی‌کرد منم امروز از کله سحر ک بیدار شدم مودم پایینه اصلا حوصله ندارم فک کنم بچمم فهمیده بود اینو هی اذیت میکرد حرص خوردم محکم زدم رو پام سرخ شده خیلی درد می‌کنه فک نمی‌کردم دستم انقد سنگین باشه طفلک بچم بعدش اومد بوسم کرد

عیبی نداره منم اینجوری میشم آدم دیگ بعضی اوقات کم میاره اگ خونه مادرت یامادرشوهرت نزدیک بچتو چند ساعتی بفرس خونشون ی دوش بگیر ب خدد برس بخاب بعد آروم میشی 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

😁چندسالشه 

منم یه بچم ۳ سالشه یکی ۲ماهشه هرروز جنگ اعصاب دارم باهاشون

ازجوانی گله دارم زجهانت سیرم کوله باری زحسرت زهمه دلگیرم من سرو پای خیالم همه سال بیمارم تا سحر خواب ندارم نه کسی می‌داند نه کسی هست که چون خود به کنارم ماند من و جام و می و مطرب همه دیوانه شدیم گویی از شهر خود دور و بیگانه شدیم تو کمی حرف بزن من به غمم میبالم سربی کسی سلامت که شده احوالم تو چه دانی زجهانم که نداری طاقت تا بریزم غم اسرار نهانم بیرون من همانم که در اوج جوانی نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عیبی نداره منم اینجوری میشم آدم دیگ بعضی اوقات کم میاره اگ خونه مادرت یامادرشوهرت نزدیک بچتو چند ساع ...

دیگه به خودش برسه که نمیزارن بخوابه 😁

ازجوانی گله دارم زجهانت سیرم کوله باری زحسرت زهمه دلگیرم من سرو پای خیالم همه سال بیمارم تا سحر خواب ندارم نه کسی می‌داند نه کسی هست که چون خود به کنارم ماند من و جام و می و مطرب همه دیوانه شدیم گویی از شهر خود دور و بیگانه شدیم تو کمی حرف بزن من به غمم میبالم سربی کسی سلامت که شده احوالم تو چه دانی زجهانم که نداری طاقت تا بریزم غم اسرار نهانم بیرون من همانم که در اوج جوانی نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم 

دیگه به خودش برسه که نمیزارن بخوابه 😁

کی همسرش ؟خخخ ی چک بزنه توگوش شوهرش ک اونم حساب کاردسش بیاد نیادسمتش

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
کی همسرش ؟خخخ ی چک بزنه توگوش شوهرش ک اونم حساب کاردسش بیاد نیادسمتش

😁آره 

😁چندسالشه منم یه بچم ۳ سالشه یکی ۲ماهشه هرروز جنگ اعصاب دارم باهاشون

دقیقا دختر منم سه سال و پنج ماهشه اوج لجبازی ینی .دیروز انقد با حوصله باهاش رفتار کردم عالی بود امروز ولی نق زدم آخرم خودمو زدم یه بارم محکم جیغ زدم خالی بشم 

خیلی عجیبع یکی دعا میکنه بچه دار شه ناله میکنه بچه نداره یکیم از حرص بچش خودشو میزنه

دنیای عجیبیه کلا ولی خب آدمیزاده دیگه فک نکن اونی ک دعا می‌کنه بچه بیاره یه روزی حالش مثل من نشه کوه صبر میخواد بچه!

فک کنم پریود هم هستم از اونه .ن دورن متاسفانه

ای خدا عیبی نداره دیگ الان میحابن بخاب ک مغزت آروم ش درکت میکنم 

مرسی عزیزم دلت پر آرامش

ممنون انشاالله اگ میش تایپک آخرم راجی زندگیم و طلاقم نظر بده مرسی