2777
2789

من دختر داییم قرص برای تقویت موهاش میخورد همزمان با لیزر فک کنم زینک میخورد الان جلسه هشتمشه و انگار لیزر نرفته من هم جلسه هشتم رو دوماه پیش رفتم خیلی خیلی کم مو در اومده رو دستام و اینا اما در کل از اپراتور لیزرم پرسیدم گفت اشکال نداره قرص بخور چون من قرص میخاستم برای تقویت ناخن هام بخورم اما دختر داییم رو دیدم میترسم بخورم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دختر داییم قرص برای تقویت موهاش میخورد همزمان با لیزر فک کنم زینک میخورد الان جلسه هشتمشه و انگار ...

عزیزم من موقع لیزر موهای سرم ریزش گرفت🥺دیگه ادامه ندادم لیزرو،یه خانمی هم گفت لیزر کرده الان ریزش مو شدید گرفته

عزیزم من موقع لیزر موهای سرم ریزش گرفت🥺دیگه ادامه ندادم لیزرو،یه خانمی هم گفت لیزر کرده الان ریزش م ...

اینو نمی‌دونم منم لیزر رفتم اما کلا من موهام از بچگی ریزش شدید داره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

تاثیرش کم میشه

من با اشنایدرپلاس لیزر کردم واقعا عالی بود طی ۴ جلسه جواب گرفتم رولی بود با ژل ولی سری شخصی داشت و ‌کاملا بهداشتی بود به محض اینکه می‌رسیدم نوبتم بود و ذره ای معطل نمیشدم

پوستم چند درجه روشن شد اصلا درد نداشتم و موهای نازکمم از بین رفت بدون اینکه ضخیم بشه قیمتشم به نسبت جاهای دیگه خیلی مناسب تر بود اپراتوراشون هم کلی برام وقت میذاشتن

اگر اصفهان هستید این مرکز لیزر رو بهتون پیشنهاد میدم

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶