2777
2789
عنوان

درمان تپش و اریتمی قلبی

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 33 پست
میشه آدرس اینستا گرام اون دکتر ترکیه ای رو بهم بدی.من الان چند شبه دارم دمنوشی رو که گفتی میخورم ن ...

بله  ادرس اصلیش رو ندارم‌پیچی خست ک فیلماشو میزاره

tebesabz.co@

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شما اومدی تهران برای دکتر؟اگه اومدی چی بهت گفت؟

سلام عزیزم،نوبت گرفتم تهران،بلیط هم گرفتم جنگ شد،،،بعدم درگیر کارای مدرسه شدم چون شاغلم،،ببینم باز کی میتونم برم نوبت بگیرم،،هنوز اذیتم،زورمم میاد باز اهواز پول دکترای قلب دیگه ای بدم ک نفهمن چ مشکلی دارم،،،فعلا رژیم غذایی گرفتم هم وزنمو کم کردم تا تدودی هم غذاهایی ک حالمو بدتر میکنه نمیخورم اصلا،ولی تنگی نفس یکهوو میاد سراغم،یا اریتمی بعد از،یک فعالیت و خستگی ساده ای ک ممکنه خیلیا تحملش کنن 

سلام عزیزم،نوبت گرفتم تهران،بلیط هم گرفتم جنگ شد،،،بعدم درگیر کارای مدرسه شدم چون شاغلم،،ببینم باز ک ...

آخی عزیزم انشاالله که خیر بوده نگران نباش منم دقیقا مثل توام تنگی نفسم دارم با وجود این همه رعایت هنوزم اذیتم میکنه به خصوص وقتی استرس دارم و ناراحتم

این همه رعایت میکنم هیچی نمیخورم همش تو پرهیزم ولی باز ولم نمیکنه هی میاد و میره

منم دقیقا همین طورم،،حتی شده جناغ سینه ام سمت راست زیر سینم تیر میکشه و خیلی میترسم و همزمان تنگی نفس میادو شده شبهایی ک نشستنی بخوابم

برای شما هم زیاده یعنی هر روز حمله دارین؟

اکثر روزها دارم ،،خیلی کم پیش میاد حالم توب باشه،،بخدا پرهیز شدید غذایی هم میکنم،خسته ام دیگه از دکتر رفتن ،

اکثر روزها دارم ،،خیلی کم پیش میاد حالم توب باشه،،بخدا پرهیز شدید غذایی هم میکنم،خسته ام دیگه از دکت ...

خدا سلامتی بده به خدا منم خیلی خسته ام اصلا نمیفهمم چه جوری دارم زندگی میکنم همش با ترس و استرس

اکثر روزها دارم ،،خیلی کم پیش میاد حالم توب باشه،،بخدا پرهیز شدید غذایی هم میکنم،خسته ام دیگه از دکت ...

من واکسن کرونا نزدم اما تا دلت بخواد تمام سویه هاشو از اول گرفتم بعدنم که اینطوری شدم خواب و آرامش ندارم شبا خیلی بد میخوابم روزها هم بدتر از شبا.

من با یهو با صدای بلند حرف بزنم یا یهو بخندم یا خم بشم يا تو حالت خوابیده قلبم بد میزنه دیگه واقعا زندگیم قفل شده نمیدونم چه کنم.😭