2777
2789
عنوان

بخاطر قبول نشدن تو کنکور همش غرورم میشکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 32 پست
من میفهمم حالتو منم تا حالا واسم پیش اومده درکت میکنم

مرسی :))) توهم پشت کنکوری ؟

پارسال یبار بهم گفت تو اصن در حد شخصیت من نیستی هنوز به این جمله فکر میکنم از خودم بدم میاد 

توروخدا دعا کن امسال رتبه ام خوب بیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا به لحظه حس نکرد من حالم بد میشه تو جمع اینطوری گفت گریم گرفته

واقعا بعضی آدما بی درک هستند 

این اتفاقا واقعا زیاد اتفاق افتادن برای همه نگران نباش سعی کن تلاشتو کنی بهترین اتفاقا بیوفته برات و خوشحال زندگی کنی 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

رتبه که سهله من درصدای خامم که اومد دیدیم داییم که چند سال بود ندیده بودمش و اصلا نه عیدی مناسبتی زن ...

اطلاع رسانی کرده بودن( فیک بود اطلاع  رسانیه)که نتایج فرهنگیان اومده ساعت ۱۲ شب عموم زنگ زد به بابام که نتایج اومده دخترا چیکار کردن 😂🙌🏻

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

مرسی :))) توهم پشت کنکوری ؟پارسال یبار بهم گفت تو اصن در حد شخصیت من نیستی هنوز به این جمله فکر میکن ...

فدات شم نه عزیزم دانشجوام 

عجب خواهرت چرا اینطوریه حتما با مشاور صحبت کن اصلا اهمیت نده تلاش کن گلم میتونی 

چشم دعا میکنم❤️❤️❤️❤️❤️

امیدوارم دیگه امسال بتونم :)

زندگی و ارزشت رو نزار روی کنکور فقط . لذت ببر از دوران زندگیت 😍

اطلاع رسانی کرده بودن( فیک بود اطلاع رسانیه)که نتایج فرهنگیان اومده ساعت ۱۲ شب عموم زنگ زد به بابام ...

واییی یاد ی چیز افتادم من ی خاله فضول دارم سر کنکور اردیبشهت از جلسه اومدم خونه دیدم ب مامانم زنگ زده ک چطور داده سر کنکور تیر ک ترازا اومد خودش روش نشده زنگ بزنه شوهر همین خالم با بابام تماس گرفت برگشت گفت آره فلانی میدونستید ترازا اومده راستی؟دقیقا همین طوری 😂😂😂انگار مثلا خودم نمیدونم ترازا اومده بعدش ک بابام گفت اره اومده میگه عه به سلامتی چند شده حالا؟؟😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

واییی یاد ی چیز افتادم من ی خاله فضول دارم سر کنکور اردیبشهت از جلسه اومدم خونه دیدم ب مامانم زنگ زد ...

وااایی 😑نگو که بهش گفتید 

اما من این عموم واقعا نگران بود . 

وااایی 😑نگو که بهش گفتید اما من این عموم واقعا نگران بود .

نگیم؟؟؟؟؟ نگیم ننه بابام پارم میکنن ک بی ادبی فلانی ببین بابام وقتی پرسید تراز چند شده هم تراز و گفت هم هم درصدا رو گفت اینم ذکر کرد ک اردیبهشت و بهتر از اون دادن نظرات مشاوررم راجع به رتبه و تراز و انتخاب رشته با جزئیات گذاشت کف دست شوهر خالم🙂🙂اعتراضم میکنی قبول ندارن ک میگن چی میشه مگه نگرانه خب😑😑😑کسی ک سال تا سال ب من زنگ نمیزنه نگران رتبه منه حالا خوبه رتبم خوب شد جلو این اسکولا ضایع نشدم

نگیم؟؟؟؟؟ نگیم ننه بابام پارم میکنن ک بی ادبی فلانی ببین بابام وقتی پرسید تراز چند شده هم تراز و گفت ...

وای نه من مامان بابام خودشون میگن چیزی نگید 🤣🤣🤣

ما فقط خبر قبولی گفتیم . خیلی سخت بوده پس واقعا شرایطتت 😑🙌🏻

خب خداروشکر رتبت خوب شده . حتما خوب شده بودی که پدر مادرتم به اقوام میگفتن. من هرچی داداشم توضیح میده بهشون که تراز ما خوب شده مامان بابام متوجه نمیشن زیاد 😂

وای نه من مامان بابام خودشون میگن چیزی نگید 🤣🤣🤣ما فقط خبر قبولی گفتیم . خیلی سخت بوده پس واقعا شر ...

کلا مامان بابای من مخصوصا بابام خیلی جوگیرن هزار بار گفتم یا ی چیزی قطعی نشده بیخودی جزئیات شو ب ملت نگین انگار دارم با دیوار صحبت میکنم اصلا تو گوششون نمیره

کلا مامان بابای من مخصوصا بابام خیلی جوگیرن هزار بار گفتم یا ی چیزی قطعی نشده بیخودی جزئیات شو ب ملت ...

اره بابای منم همینه 🙌🏻 ان شا الله سایشون بالای سرت بمونه عزیزم . پدر مادرا عشقن . خیلی ذوق بچشون رو دارند😍