2777
2789

نمی‌دونم من حساس شدم یا واقعا حق دارم 

دیروز عمم ازم پرسید کنکور چیکار کردی 

خواهرم خندید به شوخی گفت ریده 

خیلی حس بدی بهم دست داد 

امشب دوباره بحثش افتاد پیش دختر عموم گفت ببین ناراحت نشیا ولی تو نخوندی فلان بهمان من گفتم روند کنکور تغییر کرده

گفت کنکور ما با شما هیچ فرقی نداشت و ...خواهرم سال ۹۵ کنکور داد 

من پارسال رتبه ام ۴۵ هزار بهش گفتم بعد گفت من اون سالی که هیچی نخونده بودم ۲۲ هزار شدم 

خیلی ناراحتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رتبتو هیچ وقت نگو بهشون . 

میفهمم چی میگی .‌‌نه اتفاقا خوبم بوده که . 

اشکال خیلی بد رتبه دهی دادند  

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

حق داری. ولی یچیزی بگم. اگه نمیتونی رهاش کن. من عمرم جوونیم بهترین دوران زندگیم ک میتونستم داشته باش ...

میتونم درسارو خوب میفهمم فقط کم خونده بودم 

من دو سال دبیرستانم کرونا بود مدرسه نرفتم

سال دوازدهم یه مشکلی پیش اومد برام درسو نتونستم خوب بخونم 

ولی می‌دونم میتونم من راهنمایی معدلم ۲۰ بود دبیرستان همه معلمامون بهم میگفتن تو خیلی باهوشی 

رتبتو هیچ وقت نگو بهشون . میفهمم چی میگی .‌‌نه اتفاقا خوبم بوده که . اشکال خیلی بد رتبه دهی دادند

واقعا به لحظه حس نکرد من حالم بد میشه تو جمع اینطوری گفت گریم گرفته

رتبتو هیچ وقت نگو بهشون . میفهمم چی میگی .‌‌نه اتفاقا خوبم بوده که . اشکال خیلی بد رتبه دهی دادند

رتبه که سهله من درصدای خامم که اومد دیدیم داییم که چند سال بود ندیده بودمش و اصلا نه عیدی مناسبتی زنگ نمیزد دو بار بم زنگ زده اخرین بار ک زنگ زد جواب ندادم بیین قطع شد کمتر از ۳۰ ثانیه تلفن خونمون زنگ زد😑😂😂😂 ترسيدم جواب ندم از کانال کولر بیاد تو😂😂 آنقدر سیریش میشن ول نمیکنن ک