2777
2789

دوستانی که اطلاع دارین از رشته بهداشت عمومی به نظرتون خوبه ؟

امسال انتخاب رشته داشتم میخواستم سال بعد کنکور فرهنگیان بدم به نظرتون کدوم بهترِ رشته بهداشت رو حذف کنم چون روزانه است قبول شم نمیتونم سال بعد کنکور بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستانی که اطلاع دارین از رشته بهداشت عمومی به نظرتون خوبه ؟امسال انتخاب رشته داشتم میخواستم سال بعد ...

صددرصد فرهنگیان، بهداشت عمومی فارغ التحصیل بشی که همونجا بهت کار نمیدن که، باید آزمون استخدامی  شرکت کنی، اما فرهنگیان شغلت تضمینی هس

راستش خیلی بهم گفتن فرهنگیان ثبت نام کن ولی امسال ثبت نام نکردم دیگه ...الان میرم بهداشت رو حذف کنم

مواظب باش یکی از شرایط فرهنگیان. سن هست

اما اگر پذیرفته بشی شغلت تضمینه

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
پس تمام تلاشت رو بکن و فرهنگیان قبول شو، یعنی یک عمر خیالت از بابت کار، ساعات کاری، حقوق راحت هس

بله درسته

منم آینده برام مهمه 

نه اینکه صرفا امسال دانشگاه برم ولی از رشته مطمئن نباشم...

۱۸ سالمهرشتم تجربیه درسم خوبه ولی متاسفانه ۱۴۰۳ ثبت نام نکردم آبان ان شا الله ثبت نام میکنم

از همین الان بشین با قدرت بخون، پزشکی نمیخوای که بگی خیلی سخته باید زیر هزار بیارم، فرهنگیان رو کمی درست خوب باشه و تست زنیت خوب باشه راحت قبول میشی 

عالی، مطالعه رابیشتر کن ، از پذیرفته شده‌ای امسال

سوالهای گزینش را بپرس، چون گژینشش خیلی مهمه باید اطلاعات اجتماعی ومذهبی را بالا ببری

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
از همین الان بشین با قدرت بخون، پزشکی نمیخوای که بگی خیلی سخته باید زیر هزار بیارم، فرهنگیان رو کمی ...

بله درسته ، پزشکی نمیخوام

امسال آزاد میتونستم برم ولی کیفیت برام مهمه که پزشک خوبی باشم وقتی دوست نداشته باشم موفق نمیشم