2777
2789

عزیزان من توی زندگیم پستی بلندی زیادی داشتم و تجربه های زیادی دارم و زیاد کتاب میخونم. خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر سوالی باشه در خدمتم اونم با پاسخ حرفه یی، همه سوالات رو هم پاسخ میدم فقط صبور باشید البته فقط راجب بارداری و نوزادان پاسخ حرفه یی نمیتونم دیگه بغیر از این راجب هررررر چیزی ذهنت رو درگیر کرده در خدمتم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سوال دارم با دوست پسرم کات کردیمیکی دوبار پیامم داد ولی بهم نگفت برگرد،تلاشی برا برگشتنم نکرد بنظ ...

بنظرم نه ولی شاید واسه نیازی چیزی مجبوری بخوادت... حداقل تا یکی دیگه رو پیدا کنه... مراقب خودت باش💜

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
عزیزم میشه درخواستمو قبول کنین خصوصی بهتون بگم لطفا

میشه همینجا بگی عشقم شاید سوال بقیه هم باشه عیبی نداره بخدا ثوابم داره

بنظرم نه ولی شاید واسه نیازی چیزی مجبوری بخوادت... حداقل تا یکی دیگه رو پیدا کنه... مراقب خودت باش💜

ازم درخواست بیجا نکرده بود تو این یکسال

راهمون از هم دوره

بهش گفتم بیا همدیگرو ببینیم گفت سرم شلوغه بزار برا ماه دیگه

ازم درخواست بیجا نکرده بود تو این یکسالراهمون از هم دورهبهش گفتم بیا همدیگرو ببینیم گفت سرم شلوغه بز ...

ببین عزیزم نیاز حتما حضوری نیست میتونه وابسته عاطفی باشه. یه جوری میخواد از تنهایی دربیاد طرف... بنظرم وقتت رو صرف چنین آدمی نکن

در زمینه ای چطور میتونم نظر طرف رو بفهمم

راه های زیادی داره عزیزم یکیش اینه غیر مستقیم ازش بپرسی یعنی بگی اگر یکی این کارو کنه یا اینطوری باشه بنظرت چطوره؟؟ یا اینکه به سبک زندگیش نگاه کنی ولی مطمئن باش نمیشه مستقیما ازش بپرسی و خیالت راحت باشه که درست ترین جواب رو بهت میده 💜

عزیزم من شوهرم خیانت میکنه اما با اینکه ثابت شده گردن نمیگیره منم شرایط طلاق ندارم(با سه تا بچه کوچک) میخوام رفتارم طوری باشه که بهم برگرده(بی محلی.سر سنگینی.محبت زیاد.و..)این راه های رو هم رفتم نتیجه نداده.

لطفاً بهم بگو چیکار کنم ؟؟

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔
عزیزم من شوهرم خیانت میکنه اما با اینکه ثابت شده گردن نمیگیره منم شرایط طلاق ندارم(با سه تا بچه کوچک ...

عزیزم این سوالی که پرسیدی دلم میخواد جوابش رو قاب کنم بزنم سر در نی نی سایت... بیا جواب:

ببین گلم خیانت همسرت هرررر دلیلی میتونه داشته باشه و اصلا خودت رو مقصر ندون چون ما انسانیم تواناییمون محدوده چوب جادویی که نداریم بخواییم هر چی دلمون میخواد همون بشه...

پس بنظرم حالا که شرایط طلاق نداری اول از همه وظایف مادریتو و خانه داریتو به نحو احسنت انجام بده که جای هیچگونه گله یی از طرف شوهرت نداشته باشی... بعدشم بدون اینکه به شوهرت بگی یه مهارتی چیزی یاد بگیر و سرگرم شو که بتونی درامدم داشته باشی و کلا بخاطر اینکه خدا بهت سلامتی داده شاد باش و قدر زنده بودن رو کنار بچه هات بدون... بقیش دیگه دست سرنوشته و هیچکس از فردای خودشم خبر نداره💜

میشه همینجا بگی عشقم شاید سوال بقیه هم باشه عیبی نداره بخدا ثوابم داره

مشکلات زیادی دارم الان نیاز به عشقم

دارم ک یهو سرد شد ودیگه ازش خبری

نیست حتی جواب پیامامو نداد دلم

میخواد برگرده چیکار باید کنم

خدا خیرت بده هر چیزی میدونی

بهم بگو

خواهی که جهان درکف اقبال تو باشد/خواهان کسی باش      که خواهان تو باشد❤
مشکلات زیادی دارم الان نیاز به عشقمدارم ک یهو سرد شد ودیگه ازش خبرینیست حتی جواب پیامامو نداد دلممیخ ...

ازت معلومه سنی نداری ... عزیزم بخواد بنظرم بجای عشقو عاشقی یه کار دیگه انجام بده که بدرد آیندت بخوره اینکه الان سرد شده بزار بره همون جایی که گرمشه... تو بفکر اینده و پیشرفت خودت باش مردا حتی تو ازدواجم سرد میشن ما خانوما که نباید دنبالشون بیفتیم که برشون گردونیم پس خودمون چی میشیم کی باید دنبال آرزوها و رویاهامون بریم اگرم فکر میکنی نیاز داری به یه هم صحبت برو یه سمت دیگه... بزار یکی تورو واقعا دوست داشته باشه. پیگیرش نباش این اسمش عشق نیست فقط افزایش هرمون های تو هست نه چیز دیگه وگرنه کی عاشق کسی میشه که باهاش سرد باشه؟؟

عزیزم این سوالی که پرسیدی دلم میخواد جوابش رو قاب کنم بزنم سر در نی نی سایت... بیا جواب:ببین گلم خیا ...

ممنونم که وقت گذاشتید و جواب دادی 

الهی به حق این سه تا بچه کوچیک خدا به دلم نگاه کنه ....

واقعا خیلی شرایط روحی سختی رو دارم میگذرونم

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔