یه اگهی زدم نوشته بودم اقایون مزاحم نشن و فلان یادم رفت قسمت شماره تلفنم رو نمایشش رو قطع کنم یه مرتیکه گوه تماس گرفته اول که مثلا از طرف کسی از خانمهای فمیل زنگ زده منم گفتم بگید همون خانم باهام تماس بگیرن بعد اومده تو تلگرام برام استیکر فرستاده هرچی از دهنم دراومد بهش گفتم واقعا چقدر بعصیها اینقدر منفورن یعنی بی ارزشن حالا ول کن نبود هی گفتم پیام نده به پلیس فتا شکایت میکنم باز میگه قثد مزاحمت نداشتم اعصابمو خراب کرد خدا لعنتش کنه ان شاءالله
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این که خوبه من یک بار روغن خراطین خریدم بعد استفاده نکردم برای فروش گذاشتم توآگهی هم نوشتم مخصوص صورت یک آقایی زنگ زد کلی حرف زد منم توضیح دادم آخرش فهمیدم همه حرفاش منظور دار بوده ازخجالت مردم کثافت احمق هنوز یادم می یاد حالم بد می شه چرا فحشش ندادم