2777
2789

😂😂😂 بیخیال بابا 

من که تو تاپیک نظرمو  می‌نویسم و میرم بعدی جواب دادن که برمی‌گردم ادامه میدم ندادن هم از دست دادن منو 😂😂😂😌😌🤦🏻‍♀️

جوجه هکر 😁،دانشجوی پزشکی در کربلا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂 بیخیال بابا من که تو تاپیک نظرمو می‌نویسم و میرم بعدی جواب دادن که برمی‌گردم ادامه میدم نداد ...

بابا طرف یجوری تاپیک میزنه آی هواررررر

این چیه اون چیه فلان و فلان سه ساعت تایپ میکنی هیچی نمیگه تهشم تاپیکو قفل میکنه 😶😶🫥🫥🫥

بابا خب فحش بدین ولی آدمو اینجوری ضایع نکنین 😂😂

وای طرف یه چی میگه راه حل میخواد

بهش یه چی میگی یه سوالیم میپرسی اصلا دود میشه میره هوا   

بدم میاد 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

وای طرف یه چی میگه راه حل میخوادبهش یه چی میگی یه سوالیم میپرسی اصلا دود میشه میره هوا بدم میاد

دقیقا 

کاش بیا فحش بده و بیاد فقط مارو میذاره تایپ کردن .....‌

آخرم تاپیکو میبنده ...🫠

دقیقا کاش بیا فحش بده و بیاد فقط مارو میذاره تایپ کردن .....‌آخرم تاپیکو میبنده ...🫠

اصلا خودش توهینه یعنی چی سگ محل میکنه 

حداقل فحش بده یا جواب میدیم یا گزارش میزنیم

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اصلا خودش توهینه یعنی چی سگ محل میکنه حداقل فحش بده یا جواب میدیم یا گزارش میزنیم

دقیقا قربون دهنتون 

اگر هم حوصله جواب دادن نداری تاپیک نزن 

یا کمترین کاری که میکنی یه لایک بکن بفهمیم خوندیش لاقل

دقیقا قربون دهنتون اگر هم حوصله جواب دادن نداری تاپیک نزن یا کمترین کاری که میکنی یه لایک بکن بفهمیم ...

والا