2777
2789

سلام خانمهای گل.ازناراحتی دلم پرغصه بود گفتم بیام درددل کنم.ازتایپیکهام مشخصه چه زندگی درهمی دارم یکی دیگه ازمشکلاتم رفیق باز بودن بیش ازحد شوهرمه .ماازلحاظ مالی هیچ نداریم حتی خونه هم نداریم.دوقرون پول هم باسختی که جمع کنیم شوهرم میده به دوستاش.به بهانه قرض ازش میگیرن ولی پس نمیدن.ازش سواستفاده میکنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خییییلی سخته برات درکت میکنم منم گرفتارهمچین موجودبی عقلی بودم ،بهش بگوبرای امتحان وشناخت ذات واقعی دوستاش ازشون قرض بخوادویاالکی بهشون بگه جایی برای موندن ندارم بازنم دعوام شده سررفیق بازیم ،نمیخوام خانواده ها بفهمن کجام ،هیچ پولیم ندارم کمکم کنین بهم جاوپول بدین 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه

من شوهرم فوت کردسرهمین رفیق بازیاش معتادشدوب راه خلاف رفت اعدامش کردن هیچکدومشون حتی نیامدن سرخاکش،اونم میگفت رفقام داداشامن ،بدون اونا هیچم،جونشونم میدن برام ...

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
خییییلی سخته برات درکت میکنم منم گرفتارهمچین موجودبی عقلی بودم ،بهش بگوبرای امتحان وشناخت ذات واقعی ...

بارها بهشون رو زده ولی ندادن .از بیعقلیشه .اینقدر نادونه که گوشیشم دست دوستاش میده یکی دوتاازدوستاشم شمارمو ازگوشیش درآورده بودن باشماره ناشناس مزاحمم شدن .به شوهرم که گفتم باور نکرد میگفت بهشون تهمت میزنی