2777
2789
عنوان

من واقعا گند زدم و پشیمونم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 38 پست
کارایی که غرورت رو خورد میکنه بکنکفشای جلو در خونتون رو جفت کن به پدرو مادرت خیر برسون یه چایی بیار ...

مرسی از پیشنهادات 

فعلا نظرت از بقیه کمک کننده تر بود

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عذاب وجدان ندارمولی حیف از پسری که از دست دادم ولی حیف از دوستایی که از دست دادمفکر میکردم اگه نباش ...

اونا دوست بودن و رفتنشون شد حسرت 

خدا اگر روشو برگردونه خیلی سختتره 

اونا دوست بودن و رفتنشون شد حسرت خدا اگر روشو برگردونه خیلی سختتره

من اونقدر مذهبی نیستم به این قضیه فکر کنم

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
مرسی از پیشنهادات فعلا نظرت از بقیه کمک کننده تر بود

ما همه صفات خوب و بد داریم به هرکدوم ببشتر بها بدیم اون رشد میکنه

فکر کن گلدون داری 

چند تا گلدون کاکتوس که اب کمی میخوان و رسبدگی نمیخوان و رشد میکنن 

و چند تا گلدون قشنگ شمعدونی که رسیدگی و نور میخوان 

باید برای رشد صفات خوب وقت گذاشت 

خدا در قلب همه ماست عزیزم کاری به مذهب نداشته باش انسان و وجدان و خدا همیشه هستن درکنار هم

حس امو بهتر کردی 

امیدوارم همیشه حال خودتم خوب و مثبت باشه💖

حس امو بهتر کردی امیدوارم همیشه حال خودتم خوب و مثبت باشه💖

ازینکه دلت خواست یه انسان خوب باشی بهت افتخار میکنم 

خیلیا بدترین کارها رو انجام میدن و خیالشون نیست 

قدر خودت رو بدون و با خودت مهربون باش 

ممنون از دعای قشنگت 💖