2777
2789

خودم اسنس دارم اخراشه

فک کردم گفتم دوباره اسنس بگیرم یا میبلین 

یا از شما بپرسم ببینم پیشنهاد شما چیه قشنگا

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

خوب از این لحاظ ک خط نندازه زی  چشم

خوب کاور کنه 

نماسه

و اینکه چروک نندازه تو طولانی مدت

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

برای روزانه که میبلین عالیه روولوشن هم خوبه

اگه خیلی بهتر میخوای که مراسم هم استفاده کنی تارت و توفیسد خوبه .

اگه قیمت مناسب تر میخوای شیگلم هم خوبه 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای روزانه که میبلین عالیه روولوشن هم خوبهاگه خیلی بهتر میخوای که مراسم هم استفاده کنی تارت و توفیس ...

شیگلم قیمتش چنده مگه؟برای روزانه خوبه؟

اره برای دانشگاه و بیرون اینا میخوام ن مراسم

شیگلم قیمتش چنده مگه؟برای روزانه خوبه؟اره برای دانشگاه و بیرون اینا میخوام ن مراسم

بله شیگلم هم برای روزانه خوبه حدود ۶۰۰ هست .

میبلین رو هم در نظر داشتید اونم عالیه برای روزانه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بله شیگلم هم برای روزانه خوبه حدود ۶۰۰ هست .میبلین رو هم در نظر داشتید اونم عالیه برای روزانه .

ممنونم عزیزم