من یکسالاقدام کردم باردار نشدم حالا میخوام برم یک دکتر خوب ...البته کارمندم و وقت زیاد ندارم...میخوام بدونم بین دکتر شمالی و دکتر مژگان صیادی کدوم بهتره واسه نازایی
چرا پیشه دکتر رستمی نمیری؟ کارش عالیه. البرزی هم اگه بتونی نوبت بگیری خیلی خوبه
ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتر رستمی و البرزی میگن خیلی وقت دادنشون سخته ...منم از شهرستان باید بیام سختمه
رستمی خوب نوبت میده ولی البرزی خیلی سخته. به نظرم حالا که میخوای بری دکتر سعی کن پیشه بهترینا بری که نخواد چندبار سختی بکشی بعدش.
ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
دکتر رستمی و البرزی میگن خیلی وقت دادنشون سخته ...منم از شهرستان باید بیام سختمه
رستمی وقتش فوقش دو ماهست. شک نکن برو رستمی. اکثر اونایی ک میان همه جا رفتن بی نتیجه ختم شده به رستمی آخر. الکی با جاهای دیگه وقتتو تلف نکن. البرزی هم خوبه ولی میگن خیلییی بد اخلاقه
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
دکتر رستمی عالیه زن داداش من بعد از نه سال نازایی باردارشد. همچنین عروس عمم بعد از ده سال. من به دکتر پارسانژاد اعتقاد ندارم زن داداشم چند سال تحت نظرش بود ولی بی فایده بود چندبار آی یو آی کرد عمل لاپارسکوپی انجام داد ولی بی نتیجه بود. درصورتیکه پیش دکتر رستمی ظرف چند ماه باردارشد خداروشکر.