2777
2789

؟؟😁

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کلا تاپیک نمیذارم

کاش اینجا پستم نمیزاشتید البته ببخشید .. میخواستم تاپیکو حذف کنم بخاطر پست شما نشد🙂

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
چرا من هی میخوام درباره عروسیم سوال کنم وقت نمیکنم

همینجا سوالتو بپرس

همینجا سوالتو بپرس

درباره ال دی خوردنه

اون شب میفته توی پریودیم.  دکترم میگه دستکاری نکن ولی من میخوام بیفته عقب واقعا نمیتونم 

تاحالا هم ال دی نخوردم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

من ولی بالاخره نیم ساعت پیش تاپیک زدم ولی به جوابی نرسیدم پس تاپیک نزنیم بهتره

همینجا بپرس اگر بتونم کمک میکنم

درباره ال دی خوردنهاون شب میفته توی پریودیم. دکترم میگه دستکاری نکن ولی من میخوام بیفته عقب واقعا ن ...

به تجربه یکی از دوستام میگم بهتون که حرف پزشکتون رو جدی بگیرید چون ممکنه اتفاق خوبی نیفته براتون و ارزشش رو نداشته باشه دوستم بعد از خوردن قرص تادسه روز حالش بد بود ضعف شدید داشت و حالت تهوع یکی از دوستان دیگه هم بشدت خونریزی داشت

به تجربه یکی از دوستام میگم بهتون که حرف پزشکتون رو جدی بگیرید چون ممکنه اتفاق خوبی نیفته براتون و ا ...

جدی؟  شوهرمم همینو میگه،  میگه به خاطر یه شب داغون نکن خودتو

منتهی من میترسم نتونم برقصم هی استرس لباسمو دارم و اینا

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

جدی؟ شوهرمم همینو میگه، میگه به خاطر یه شب داغون نکن خودتومنتهی من میترسم نتونم برقصم هی استرس لبا ...

اگر بشه چند روز بندازیش جلو هم خوبه ... چون بنظرم تو آخراش باشه مشکل کمتری داشته باشی... ولی نمیدونم دیگه میشه جلو انداخت یا نه با دکترت مشورت کن راجبش