یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
درباره ال دی خوردنهاون شب میفته توی پریودیم. دکترم میگه دستکاری نکن ولی من میخوام بیفته عقب واقعا ن ...
به تجربه یکی از دوستام میگم بهتون که حرف پزشکتون رو جدی بگیرید چون ممکنه اتفاق خوبی نیفته براتون و ارزشش رو نداشته باشه دوستم بعد از خوردن قرص تادسه روز حالش بد بود ضعف شدید داشت و حالت تهوع یکی از دوستان دیگه هم بشدت خونریزی داشت
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
جدی؟ شوهرمم همینو میگه، میگه به خاطر یه شب داغون نکن خودتومنتهی من میترسم نتونم برقصم هی استرس لبا ...
اگر بشه چند روز بندازیش جلو هم خوبه ... چون بنظرم تو آخراش باشه مشکل کمتری داشته باشی... ولی نمیدونم دیگه میشه جلو انداخت یا نه با دکترت مشورت کن راجبش
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀