2777
2789
عنوان

کاربر بی ادب

346 بازدید | 4 پست

اول از همه اینو بگم ک اصلاااااا لیاقت اینو نداری برا تاپیک خرج کنم 

دوم اینکه تو تاپیک کتابت کله مردمو ب فش کشیدی انتظار داری کسی جوابتو ندع؟!؟هر چن انتظار ب جایی هم داری بعید می‌دونم کسی اونقدر خودشو پایین بکشع و با کسی مثل تو حرف بزنه 

اون متنیم ک ب پدر مادرم فش دادی خاستم بگم بنده پدر مادر درستی داشتم و منو بزرگ کردن 

شما باید ناراحت باشی ک کسی بالا سرت یکی نبوده یکمی ادب و شخصیت یادت بده کاملا معلومه تو کوچه هلال بزرگ شدی 

بدبخت اطرافیانه توپو ،چطوری باهات سر میکنن،ب جا اینکه بیای تو نی نی سایت همش چرتو پرت بگی پولاتو جمع کن یه روانپزشک برو هر چند بعید می‌دونم تو با روانپزشک کارت حل بشه 

اومدی میگی دفعه دیگه اینه کاربریشو می‌زارم ؟!؟خیلییییی ترسیدم خیلییی از ترس دارم میلرزم😂اصلا کی باشییی ک من ازت بپرسم!خودتو چی دیدی 🤮🤮

اونقدر اطراف آدم بی ادب زیاده انتظار داشتی منم در جواب بی ادبیات چیزی نگم هههه😏🗿

الآنم لطف کن ن راجبم تاپیک بزن ن ریپ بزن چون اصلااااااااااا جوابتو نمیدم اون خانواده ای ک تو نداشتی و منم داشتم بهم یاد دادن با انسان ها بحث کنم ن حیوانات 

خانوم هایی هم ک تو تاپیک ایشون بودن و بهش حق دادن ،ب جا قضاوت کردن اول ی سر ب تاپیکشون بزنید )))+

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@من_اینجام_همینجا خیلی بدبختی))))

این خانوم ها هم شاهد بودن چقدر بی ادب تشریف داشتی

@مزرعه_تمشک  

@esheshkevari

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲