2777
2789
عنوان

مامانایی بچه هایی دبستانی و پیش دبستانی در چه حالید

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 25 پست
باز شما خوب شده من هنگ كردم يه نمه بچه فرمش ١٥٠٠🤣

واقعا گرون دادن 

منم ناراضی بودم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من سال اينده كه ميره پسرم اول انشالله پسرم يك سالو نيمه ميشه به نظرت سختم ميشه شاغلم هستم🫤🫤🫤

والا هر چه قدر بچه کوچیک تر باشه بهتره الان بچه دومی من تازه افتاده سرپا یعنی پسر بزرگم تا میاد یه نقاشی بکشه کل دفتر تیکه پاره میکنه پسر کوچیک  فقط حتما حتما پسرت امسال بزار پیش دبستانی 

خیلی از بچه ها که میرن کلاس اول حتی مداد گرفتنم بلد نیستن چون پیش نرفتن پیش دبستانی خیلی عالیه 

اگه کمکی داشته باشی چرا نتونی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما پیش دو هستیم لوازم تحریر لیست دادن تحویل دادیم اول شهریور 

لباس گرفتیم 

کیف و قمقمه هم گرفتم براش 

هنو کلاساشون شروع نشده معلمشون تو ایتا شعر و سوره میفرسته میگه کار کنید😑لعنتی بزار بیان بزنی به تنبلی 

یه پسر کلاس سومی هم دارم

واسه دخترم ۶۰۰ شد

انگار فقط فرم بچه من اين همه شده حالا جنس خاص و خوبيم نداره 

من هر سال دو دست ميخرم يعني يه سال مهد و يه سال پيش يك 

امسالم دو دست گرفتم ٣تومن هشتصد بيعانه داده بودم وقتي رفتم ٢٢٠٠كشيد 

يه لحظه فكر كرزم اشتباه كشيده 

ما پیش دو هستیم لوازم تحریر لیست دادن تحویل دادیم اول شهریور لباس گرفتیم کیف و قمقمه هم گرفتم براش ه ...

ببین مربی پیش پسر منم خیلی اینجوری بود ولی الان میبینم واقعا خیلی کار خوبی میکرد الان پسرم کلی شعر تا عدد ۱۰ خیلی مرتب مینویسه حتی جمله های خیلی ساده مثل     بابا آب داد هم بلده 

والا هر چه قدر بچه کوچیک تر باشه بهتره الان بچه دومی من تازه افتاده سرپا یعنی پسر بزرگم تا میاد یه ن ...

من يه سال مهد رفته پيش يكم رفته امسال اميد خدا پيش دو هس 

رياضيشو كيف ابي ايمث هست و تا حدودي بلده اما نه زياد 

از املا نويسي ميترسم 

نميدونم اين مركز حروف شناسي داره يا نه

ببین مربی پیش پسر منم خیلی اینجوری بود ولی الان میبینم واقعا خیلی کار خوبی میکرد الان پسرم کلی شعر ت ...

اتفاقا من مشکلی ندارم چون یه کلاس سومی دارم ک درساش سنگینه تقریبا مخصوصا ضرب و اعششار و کسر برای همین هرچی تابستون یاد بگیره کوچیکه برام بهتره اونور وقت برای پسر بزرگم دارم