2777
2789
عنوان

دست از سر کنکوری ها بردارید

933 بازدید | 72 پست

آقا چقدر بیشعورن فامیلای من تازه انتخاب رشته کردم از الان زنگ میزنن نتیجه اش اومد تا دیروز میپرسیدن رتبه ها اومد 

قبل ترش هم رفته بودم مصاحبه هی دم به دیقه پرسیدن آخرش قبول نشدم به خدا تو دل همشون عروسی بود فقط میخوان که بگم قبول نشدم خیالشون راحت شه 

جوابشون رو میدم میگم ربطی نداره بهتون ولی باز اذیت میشم 🥲😐

اقا یادم نمیره شماعم بچه دارید کنکور که دادن به تک تکتون زنگ میزنممممم

لطفا مثل فامیلای ما نباشید بدبخت کنکوری ها استرس کنکور و انتخاب رشته و نتیحه ی طرف عذابی که بقیه میدن ی طرف 

💛

+ + +

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخ اخ دقیقااااا

تازه از یه طرف برای آدم شایعه در میارن

پارسال من ۱۷ هزار شده بودم و همش میگفتن چه رشته ای میاری؟؟؟؟؟ میگفتن پزشکی میتونی بیاری؟؟؟؟😐😐😐 و گفتم میتونم کد رشته های پزشکی آزاد رو بزارم و مجاز شدم ولی قبول نمیشم چون رتبم خیلی بده

آقا من مردود شدم ولی از فامیل شایعاتی به گوشم میرسید که میگفتن دندون پزشکی قبول شدم 😐😐😐😐😐😐😐😐😐

خیلی حس بدیه ها

از خجالت آب میشی جلوی فامیل 🙂

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇