2777
2789
عنوان

کی راه دور ازدواج کرده

171 بازدید | 24 پست

بچه ها شما هم احساس تنهایی دارین؟ من حس میکنم خیلی تنهام هیچ هم صحبتی ندارم خیلی دلم میگیره

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊

عزیزم کلاس ثبت نام کن، باشگاه برو، کتاب بخون

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۰۰۰ کیلومتر دورم از خانواده

برو با آرایشگر و خیاط محل دوست شو اونا که خانمن . خودت یه چیزایی بذار بفروش مثلا شوی لباسی چیزی، باشگاه برو دوست پیدا کن

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

عزیزم کلاس ثبت نام کن، باشگاه برو، کتاب بخون

کتاب میخونم ورزش میکنم ساز میزنم زبان میخونم فقط هیچوقت کسی رو ندارم باهاش حرف بزنم خانوادم خیلی ازم دورن

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊

شهر نامزدم با شهر من حدود 40 دقیقه فاصله س به نظرم خیلی دور نیست 

ولی مثلا چند ساعت فاصله خیلی بده هیچ کسو اونجا نمیشناسی

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

من ۱۰۰۰ کیلومتر دورم از خانوادهبرو با آرایشگر و خیاط محل دوست شو اونا که خانمن . خودت یه چیزایی بذار ...

منم ۱۰۰۰ کیلومتر دورم. دو ساله اینجام هیچ دوستی ندارم

منم اره گاهی دلم میگیره ولی دلم به این خوشه اخرهفته ها خونوادمو میبینم اخه کمتر از یکساعت فاصله داری ...

من مشهدم خانوادم تهران

شهر نامزدم با شهر من حدود 40 دقیقه فاصله س به نظرم خیلی دور نیست ولی مثلا چند ساعت فاصله خیلی بده هی ...

دقیقا خیلی سخته من ۱۵ ساعت فاصله دارم

منم ۱۰۰۰ کیلومتر دورم. دو ساله اینجام هیچ دوستی ندارم

برو گروه های کوهنوردی پیاده روی راحته که . همسایه هات رو ببین کی به تیپ شخصیتت میخوره توی فامیل شوهرت بالاخره یکی پیدا میشه

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁