2777
2789
عنوان

خدایا از بابت این مرد ممنونم

881 بازدید | 53 پست

من خیلی توی زندگیم اذیت شدم 

خیلی خیلی 

قلبم پر شده بود  از احساسات شکسته 

بالاخره خدا ازدواج دوباره ام را سر راه من گزاشت 

خیلی از بابت این مرد و رفتار های پخته اش راضی ام ، مثل یک پدر امن مثل یک مرد واقعی تکیه گاه و مثل یک انسان درست عدالت و انصاف بلده 

الانم که حامله ام خیلی بهم اهمیت میده 

دیروز  برای دخترم که از ازدواج قبلی منه بردیم براش کلی خرید کردیم  واسه مدرسه هفت جفت کفش خریدیم براش 

سه تا فرم مدرسه خودم براش دوختم که هر دو روز عوض کنه فرمش رو کامل و اونا رو بشورم 

بهترین دفتر و خودکار و وسایل 

واسه پسرای همسرم  هم امروز رفتیم خرید  

حسابی خرید کردیم 

از اینکه بین دختر من و پسراش فرقی نمیزاره خیلی دلم شاده 

یه طوری رفتار کرده باهام که دلم میخواد هرچی میگه بگم چشم مرد من 😘

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت 

مادرش هم یک خیلی خانومه 

خیلی هوامو داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر توی سایت یچیزی دیدیم انرژی مثبت بگیریم🥺از بس همه بد مادرشوهر اینارو گفتنمن ب شخصه خیلی میت ...

خودت بخوای بچینی به اندازه توانت میچینی و این ممکنه بد از آب در بیاد 

اما اگر بدی دست خدا بچینه خوشگل و بدون نقص میچینه 

من این زندگی رو از دستای خود خدا گرفتم 

خداروشکر، واقعا از ته قلبم برات خوشحالم.

خوشبختی آدمهای رنج کشیده رو میبینم خیلی دل شاد میشم.

خوشحال و خوشحال تر بشید الهی💖🌱

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️