2777
2789

من این داستان رو از ینفر شنیدم 

بیست سال پیش یکی بود صابخونه‌شون داشت بیرونشون میکرد یهو رفت مهریه‌شم گذاشت اجرا.تا نزدیک طلاق پیش رفتن شوهرش مهریه رو با قرض و بدبختی جور کرد، زنه هم یهو با همون خونه خرید گفت حالا بریم تو خونه‌مون😂 میگفت  میدونستم شوهرم میتونه پول جور کنه فقط گشاده و منم اینجوری مجبورش کردم😂

من بودم میرفتم تنهایی زندگی میکردم مرده انقد گشاد بدرد زندگی نمیخوره

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگترین زیرکی برای خانمها، این هست که به چیزی نچسبند! 

نه پسر نه خواستگار نه شوهر نه ...

فقط ملکه وار مطالبه کنن 😂

همه چی میاد خودش

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

دوست من پول شوهرش پس انداز میکنه درمواقع لزوم پول شوهره رو به شوهره قرض میده و با سود پس میگیره. میگه اگه این کار نکنم خیلی وقتا زندگیمون لنگ میمونه😂🤭