2777
2789
عنوان

ینی کسی نیست کمکم کنه

71 بازدید | 6 پست

تروخدا یکی بگه اینترنت گوشیم چرا وصل نمیشه شیائومی امروز خریدم گوشی قبلیم سامسونگ بود ازین اصلا سر درنمیارم حتی نمیتونم تو گوگل یه سرچ کنم الان با گوشی قدیمیم اومدم سایت میخوام ایمیل اینام درست کنم هی میگه به سیستم وارد نشدید 

هیچ🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرجا مشکل داری عکس بده  اگه تونستم کمکت کنم تاپیک قبلتو جواب دادم ببین اگه نقطه دستبابی نداری بگو تا بهت بگم چجوری تنظیمش کنی

یکی از پارادوکس های زندگی اینه که آدم های اشتباه همیشه درس های درست روبهت یاد میدن:)

نترس گوشیهای شیاومی از این برنامه ها دارن مال دختر منم اینجوری بود بعد نمی دونم چیکار کرد درست شد 

تو گوگل سرچ کن خودش راهکار میاره برات 

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️
هرجا مشکل داری عکس بده اگه تونستم کمکت کنم تاپیک قبلتو جواب دادم ببین اگه نقطه دستبابی نداری بگو تا ...

عزیزم من به وای فای وصلم ولی هی میگه اینترنت قطعه میخوامم ایمیل درست کنم میگه وارد سیستم نشدید 

هیچ🥀