2777
2789
عنوان

تجربه طلاق کسی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4352 بازدید | 201 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر پاسش پیش شماست که نمیتونه کاری بکنه تا زمانی که ایران هست اما شاید بتونه وکیل بگیره و با استفاد ...

حتما عزیزم 

تو فکرش بودم اتفاقا ولی نمیدونم وکیل خوب ازکجا باید پیداکنم

حتما عزیزم  تو فکرش بودم اتفاقا ولی نمیدونم وکیل خوب ازکجا باید پیداکنم

در مرحله ی اول میتونی به یکی از دادگاه های خانواده مراجعه کنی، اونجا مشاوره ی خانوادگی و حقوقی انجام میشه

در مرحله ی بعد باید یه اقدام جدی کنی برای پیدا کردن وکیل حاذق

کجا ساکن هستید؟

ازاولم دوسم نداشت 😔😔 ولی الان واقعا نمیدونم امشب یه چیزایی میگفت که به من نمیرسه و این حرفا ولی و ...

چرا تو اين زندگي ميموني چرا خودت زودتر درخواست ندادي اصلا نبايد اجازه ميدادي تا اين حد جوگير شده تورو خدا انقدر اين مردارو پررو نكنيد

نگران بچه نباش آسيبي كه روابط و بودن شما ،به اون بچه ميزنه از نبودنتون و طلاق كمتر نيست...

واسه همه ي آدما نبايد خودت باشي بايد يكي باشي شبيه خودشون🙌👊
در مرحله ی اول میتونی به یکی از دادگاه های خانواده مراجعه کنی، اونجا مشاوره ی خانوادگی و حقوقی انجام ...

خیلی اصرار به توافقی بودن داشت نمیدونم چرا

همینجوری مگه من میتونم دادخواست بدم؟ 

تهران عزیزم خودم شرق پدرم غرب