سلااام...من سه سال و نیم با ی نفرم دوست بودم مجاااازی کلن ولی خعلی صمیمی بودیم و دوستم داشت...بعد گفت اومد گفت پیام نده چون حالم خوب نی بابام مریضه من میدونستم یعنی حس کدم دروغ میگی،چن وقت قبلشم گفت مسافرت بودم چون بی محلی میکد بهم...اینم بگم هم اینستاگرامش بودم هم تلگرامش هم واتساپش...منم ی مدت پیام ندادم یعنی ده روز ولی استوری هامو میدید هیچی نمیگفت بعد طاقت نیاوردم ب خطش اس دادم گفت کع فقط تلگرام پیام بده چون خودم تو رابطه ام....منم گفتم خوشم نمیاد اینجوری کلن منو از همه جا خودت بلاک کن ک پیام ندم چون من اون قدر جدی نیستم ک پیام ندم...ولی گفت چرا باید دوست چند سالمو بلاک کنم؟بلاکم نکرد...خوب اگه ازدواج کرده چرا بلاکم نمیکنه؟...میگه نگفتم تو برو فقط ی جور پیام بده تابلو نشه فقط تلگرام بده...ب نظر شما چرا اینجوری میکنه؟
اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید، نتایج مثبتی به دست می آورید. خدایا. هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارمکردی ..
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.