moonlight_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/06/10 تعداد پست: 81 عنوان حس میکنم کار بدی در حق مامانم انجام میدم 108 بازدید | 9 پست یه جایی دعوت شدم که اولش مامانمم میخواست بیاد ولی دوستم گفت خودت بیا فقط الان بازم میخوام برم ولی حس میکنم مامانم ناراحت شده یه کم الان به نظرتون کلن نرم عقد دوستم یا با کادویی چیزی سعی کنم از دل مامانم دربیارم؟ 1403/06/21 | 16:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarinaaz عضویت: 1403/03/24 تعداد پست: 1389 از دلش دربایر زندگی به سادگی قشنگه، بیاین زندیگ رو به سادگی قشنگ کنیم!🤍🕊
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11580 نرو چ لزومی داره اول گفتن بیاد بعد بگن نیا؟بی احترامی ب مادرت کردی اگ بری پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
moonlight_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/06/10 تعداد پست: 81 نرو چ لزومی داره اول گفتن بیاد بعد بگن نیا؟بی احترامی ب مادرت کردی اگ بری نه اونجوری هم نبود حالا دقیقشو تو دو تا تاپیک قبلیم تعریف کردم
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11580 من بودم نمیرفتم یعنی چی که دوستت گفته خودت بیا فقط اره اگ از اول گفته بود ب اسی ک فقط خودت بیا. خب هیچولی اینکه اول بگن با مامانت بیا بعد بگن فقط خودت... خیلی بده پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
arezoo85 عضویت: 1394/03/23 تعداد پست: 39887 من اگه بودم میرفتم چون مامانم هم بدون من میره عروسی دختر داییم ما رو دعوت نکردنمامان خانم تشریف برد سکه هم برد چون عمه بزرگم
moonlight_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/06/10 تعداد پست: 81 اره اگ از اول گفته بود ب اسی ک فقط خودت بیا. خب هیچولی اینکه اول بگن با مامانت بیا بعد بگن فقط خودت. ... نه من زنگ زدم گفتم مامانم میشه بیاد چون بابام تنها اجازه نمیداد برم ولی بعدش گفت اگه میشه تنها بیای بهتره