2777
2789
عنوان

طلاق عاطفی

630 بازدید | 41 پست

سلام من سال هاست که با طلاق عاطفی پدر و مادرم به سر می برم حداقل از زمانی که یادمه

ما هیچوقت ارامش نداشتیم و از خودم از خانواده ام از عالم و ادم خستم پدرومادرم اخرین باری که حرف زدن رو یادم نمیادو امروز این پیام رو دیدم

شو هرم نه آدم حسابیه 

نه آدم روزای سختم هست 

بلکه مجبوراً به خاطر بچه هام با هاش تو یک خونه ام

خدا یه راه چاره بهم نشون بده انشالله

این پیام مادرم به دوستشه پدرم حتی شهریه ثبتنام برادرم رو نداد

و منی که امسال کنکور میدم حتی یه کتابم برام نمیخره

اگه دستش به دهنش نمیرسید می گفتم اشکالی نداره اما ماهی ۵۶ملیون حقوقشه که نباید۱۰۰۰تومن ازش ورداریم

وباپول خیاطی که از۳۰روز۱۰روزش رو میره سر کنیم 

خیلی سعی کردم هر دوتاشون رو ببرم روانشناس اما پدرم میگه من سالمم شما مشکل دارین

در واقع نمیخواد درمان شه اونم گناهی نداره پدرومادرش رفتار درستی باهاش نداشتن

خلاصه

من احساس میکنم مادرم جوونیش رو سر من که دختر طلاق نشم از دست میده

میخوام کاری کنم مامانم ترسش رو کنار بزاره طلاق بگیره ضمن اطلاع من یه برادر۹ساله هم دارم خودمم۱۷سالمه

میدونم الان میگید چه دیوونه ای هستی می خوای پدر و مادرت طلاق بگیرن

اما راه می خوام طلاق بگیرن چون اون ها سال هاست که طلاق گرفتن بعد از برادرم

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی یه کلمه هم حرف نمیزنن باهم؟

چرا ولی موقعه ای که باهم حرف بزنن دعوا میشه

مامانم بگه یه ماست بگیر یه واویلایی میشه که ببین

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

نیت خوبت واقعا احسنت داره

آفرین به درک و شعوربالات

ولی هنوز زوده

توهنوز مستقل نیستی

درامد مادرت کفاف نمیده

برادرتم هنوز وابستس حتی به همون پدر قدرنشناس

یه کم تحمل کنین به امید روزی که راحت بشین تلاش کنین تا درامدتون بیشتر باشه و تنهایی راحتتر زندگی کنین

وحتما آمادگی ذهنی برادرکوچکت رو بالا ببرین که تو بحران به پدرش نچسبه

من عوض شدم ولی تو حسین بچگیمی
تو سعی کن از کنکور جای خوب قبول بشی تا حداقل مادرت تو زندگی دلش به یه چیزی خوش باشه

ممنون عزیزم تلاشم رو میکنم همین الانم تو مدرسه نمونه میخونم اما این فقط زندگی من رو میسازه

مامانم چی دلش به چی خوش مشه به من

من می خوام خودش خوش باشه نه به کسی دلخوش باشه

می خوام صدای خنده هاش رو بشنوم اونم یه عمر نه چند روز همیشه اشک تو چشماشه ای کاش همه چی درست بشه من خیلی وقته تلاشم رو میکنم اما نمیشه که نمیشه

حتی برنامه دارم اگه فرهنگیان قبول شم۱۰تومن رو به حساب برادرم بزنم

ممنون عزیزم تلاشم رو میکنم همین الانم تو مدرسه نمونه میخونم اما این فقط زندگی من رو میسازهمامانم چی ...

تنها کاری که میتونی بکنی اینه که کنکور رو موفق بشی با این فکر ها ذهنت رو درگیر نکن

نیت خوبت واقعا احسنت دارهآفرین به درک و شعوربالاتولی هنوز زودهتوهنوز مستقل نیستیدرامد مادرت کفاف نمی ...

دقیقا برادرم به پدرم خیلی وابسته اس

مامانم بره بعضی مواقع میاد مارو میبینه

ماهم یه مدت بعد میریم پیشش اینجوری نمیشه

واقعا دیگه نمیخوام کسی تو این خونه ناراحت باشه خیلی وقته که صدای خنده تو این خونه شنیده نشده

همه جی خوب شه امیدوارم و ممنون ازتون

تنها کاری که میتونی بکنی اینه که کنکور رو موفق بشی با این فکر ها ذهنت رو درگیر نکن

سعی ام رو میکنم و میدونم این اخرین راهمه برای خیلی چیزا اما بازم چیزای زیادی درست نمیشه

بازم ممنون ازتون

ممنون عزیزم تلاشم رو میکنم همین الانم تو مدرسه نمونه میخونم اما این فقط زندگی من رو میسازهمامانم چی ...

وقتی ببینه ..این همه سال صبوریش جواب داده و شما یک آینده خوبی برای خودت ساختی.. صدای بلند خنده هاش را می شنوی ....

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

واقعا با سن 17 سال عاقل و فهمیده هستی از نوع تایپ کردنت مشخصه. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
دقیقا برادرم به پدرم خیلی وابسته اسمامانم بره بعضی مواقع میاد مارو میبینهماهم یه مدت بعد میریم پیشش ...

تا اینجا داشتم بهت حق میدادم که دیدم نوشتی برادرم به پدرم وابسته است، من یه پسر ده ساله دارم پسرها عاطفی تر و تودارترند، مادرت که به قول شما زجر کشیده اجازه بده پنج شش سالی هم همینطور بمونن تا دوره حساس کودکی برادرت با حسرت سپری نشه، بزار همینطور زیر یه سقف باشند، خیلیا الان تو ایران اینطوری زندگی میکنند به دلایل مختلف

وقتی ببینه ..این همه سال صبوریش جواب داده و شما یک آینده خوبی برای خودت ساختی.. صدای بلند خنده هاش ر ...

اما یه مدت بعدش چی

همه چی به روال عادی بر میگرده

جز این

عزززیز دلم تو چقدر فهمیده ای خوش به حال مامانت باهاش حرف بزن وبهش بگو بزار بفهمه یکی هست درکش می کنه