2777
2789

نظر شخصیتونو بگین

هی خوشگله این سوالمو جواب بده🔥😃بنظرت وکالت شغل با کلاسیه؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوضاع الان رو ضرب 100 کن جوابش میشه اوضاع ایندهدیگ اوضاع الان خوبه یا بد؟؟

پشمام.پس ما چرا درس میخونیم و میخایم اینجا زندگی کنیم

بهتر ولی در اینده ی دور نه به این زودیبیشتر ازین نمیتونم چیزی بگم فقط خوب میشه برای نوه هامون

پس خودمونم جم کنیم بریم از ایران برا نوهامونم بهتره

اگر قراره کار بیفته دست مردم عادی و تفکرات عادی و با مهارت و دانش اوضاع عالیییییی میشه ولی افراد متعصب از هر دو گروه بذارن منظورم از متعصب ها هم اینوری هاست هم اونوری ها که هر دو گروه میخوان به هرررر‌ قیمتی حتی با ریخته شدن خون و کشته شدن مردم قدرت دست خودشون باشه حالا فرقی نداره ارزشی باشه یا برانداز

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

کلا جهان رو به اوضاع خوبی نمیره 

نمی‌خوام انرژی منفی بدم با حال بد 

خیلی چیزها بستگی به خودمون داره و خیلی چیزها اجتماعی هست و از توان ما خارج 

این رو میگم برای کسانی که می‌خوام بچه دار بشن 

که با دید بازتر و افق دید بلند تری اقدام کنند 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
متوجه شدم یعنی با این فرمون که معلومه مگر اینکه دست فرمون راننده عوض بشه

نه بحث راننده اینانیست ی اتفاقاتی داره تو کل جهان و زمین میفته ایران شکوه و عظمت دوبارشو بدست میاره شک نکن ی نیروهایی تو این کار دخیلن ولی خب هرچیزی بهایی داره فک نکنید اسون اتفاق میفته برای ما که نشد تازه بدترم میشه