بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یه سرچ کردم دیدم بعضی ها اینجوری کاربریشونو حذف کردن ما هم امکان دیدن تاپیک هاشونو نداریم
سلام
آن تعلیق به روش قدیم بود اما الان تعلیق به روش جدید می کنن.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
امروز یکی تعلیق شد برچسب زرد خورد تعجب کردم مثل قبل
ممنون
آره منم همچین استثناهایی بعضی وقت ها می بینم اما چیزی نمیگم.
حالا اگر بخواهم همه تاپیک هام حذف بشن چیکار باید بکنم؟
یکی یکی باید بدین حذف کنن.
الان تاپیک اولی رو من لایک کردم خودتون می تونین حذف کنین بقیه رو هم بدین به niniyar_1 همون روزها و ساعت خودشون