2777
2789
عنوان

ب نظرتون من عقب مونده هستم یا نه

466 بازدید | 33 پست

بچه ها هرکی بهم پیشنهاد دوستی و آشنایی و اینا میده همون اول کار میگم س ک س و نود و اینا در کار نیست اونام میگن ریخته برامون میریم سراغ یکی که بده و کلی حرف زشت بهم میزنن مثلا میگن مریضی سردی مشکل داری و  فکر کردی کی هستی و سنت داره میره بالا باید از خداتم باشه و هزارتا چیز دیگه 

من واقعا دارم افسرده میشم از اینکه هیچکس نمیخوادم

بچه های دانشگامونم میگن باید سرویس بدی تا بخوانت و از این چیزا ولی من اصن این حرفا حالیم نمیشه

کم کم دارم فک میکنم شاید من عقب مونده هستم که اینجوری فکر میکنم و شاید باید بیخیال همه چی برم دنبال عشق و حال مثه بقیه دخترا ولی یه چی تو وجودم هس که میگه گوه نخور بتمرگ سرجات تو اهل این چیزا نیستی

هعی نمیدونم چیکا کنم با فکرام سنمم کم نی ۲۶ سالمه و تا حالا با هیشکی نبودم

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها دانشگاهتون کاملا دروغ میگن عزیزم 

اینو از زبان ی پسر شنیدم 

پسری ک دوست داشته باشه اگر نخوای حتی دست نمیزنه بهت مطمئن بااااش

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

ینی اونا پیشنهاد را.بطه میدن ک تو اینطوری میگی یا همون اول بسم الله خودت اینطوری میگی؟

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

بچه ها دانشگاهتون کاملا دروغ میگن عزیزم اینو از زبان ی پسر شنیدم پسری ک دوست داشته باشه اگر نخوای حت ...

اخه هیچکس قبول نمیکنه حتی باهام آشنا بشه که بخواد اخلاقتو بفهمه تا شاید بخوادم 

نمیدونم چیکار کنم دیگه

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂

عزیزم منم سن شما رو دارم و خدا رو شکر تا حالا با هیچ کس نبودم به نظرم سراغ دوست پسر و سرویس دهی به پسرا اصلا نریداین کارها اخر و عاقبت نداره پسرا از یکی سواستفاده جنسی می کنن میرن سراغ نفر بعد اصلا براشون مهم نیست و تعهدی هم ندارن اما اگر خواستگار خوبی براتون اومد رد نکنید منم مثل شما مجردم از همگی خواهشمندم برای خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوانان دعا کنید واقعا شرایط زمونه خیلی سخت شده پسرا دنبال ازدواج و مسئولیت نیستن متاسفانه  

بچه های دانشگاهتون گوه میخورن

اون خدمات هم طرف رو نهایتا 1 سال برات نگه میداره بعدش میره سراغ یه خدماتی بهتر یا میره سراغ اون دختر آفتاب و مهتاب ندیده ای ک ننش براش انتخاب می‌کنه 

احترام و حرمت خودت از همه چی مهمتره 

اونی هم ازت عکس و نود میخواد ذهن مریض داره تو حاضری با آدم مریض ازدواج کنی؟ 

بچه ها دانشگاهتون کاملا دروغ میگن عزیزم اینو از زبان ی پسر شنیدم پسری ک دوست داشته باشه اگر نخوای حت ...

پس بره به بقیه دخترا دست بزنه؟؟؟؟؟ این پسرا رو میگن لاشی که با همه عشق و حال میکنن ولی توقع دارن عشق آیندشون مگس نر ندیده باشه

کاری با درست بودن دست زدن یا نزدن ندارم هرکس یه اعتقادی داره

اما کمم ندیدیم دوست دختر پسرایی رو که رابطه هم داشتن و بعدشم ازدواج کردن با هم و خوشبخت شدن

اما خب بازم هستن کسایی که بعدا به مشکل خوردن

هیچی صد در صدی نیس

اخه هیچکس قبول نمیکنه حتی باهام آشنا بشه که بخواد اخلاقتو بفهمه تا شاید بخوادم نمیدونم چیکار کنم دیگ ...

بنظرم ی مدت فاصله بگیر کسی که واقعا تورو بخواد برای به دست اوردنت سعی و تلاش میکنه

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
اخه هیچکس قبول نمیکنه حتی باهام آشنا بشه که بخواد اخلاقتو بفهمه تا شاید بخوادم نمیدونم چیکار کنم دیگ ...

عزیزم تو خودتو حفظ کن شک نکن اگه کارشون و انجام بدی دو روزه ولت میکنن از اول نیشتون مشخصه