2777
2789
عنوان

منافذ باز پوست و پوست چرب

806 بازدید | 39 پست

سلام دوستان 

من پوست شدیدا منافذ داره 

اگر که سرم یا تونری میشناسید یا هر چیزه دیگه ای که کمک بکنه و این منافذ ها را از بین ببره پیشنهاد بدین ممنون 

و تجربهای هم اکر از لیزر دارید ، بفرمائید 

مقصود تویی کعبه و بتخانه بهانه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روتین مناسب باید داشته باشیمیسلارشویندهتونر ابرسانضدافتابسرم

سلام عزیزم 

دارم ولی منافذ صورتم با روتین پوستی تغییری نکرده

ماسک و اینا بزنروتینتم رعایت کنیکم طول میکشه خب ولی اوکی میشه

نمیدونم شاید شما درست میگین و من صبرم کمه ولی خب خیلی ساله روتین پوستی دارم ولی تاثیری روی منافذ پوستم نداشته

نمیدونم شاید شما درست میگین و من صبرم کمه ولی خب خیلی ساله روتین پوستی دارم ولی تاثیری روی منافذ پوس ...

من خودمم همینطورم الان ی ماهه جای دوتا جوش رو صورتم نرفته واقعا عصبیم کرده میترسم کلا نره صورتم زشت شه

-این کاربری واگذار شده به من..ترانه ام🫂🤍

من خودمم همینطورم الان ی ماهه جای دوتا جوش رو صورتم نرفته واقعا عصبیم کرده میترسم کلا نره صورتم زشت ...

دقیقا ، من صورتم افتضاح تر از این حرفاست ، پر از جوش ، یه چند تایی لک ، یه عالمه منافذ رو پوستم

هر روتینی دارید خواهشاً و خواهشا و خواهشاً زیر نظر دکتر پوست خوب باشه 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

ایک سرم پوستی را شنیدم تاثیر داره شما استفاده کردین ؟

آقا این مارک رو من اصلا پیدا نمیکنم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

سرم نیاسینامید برند اوردینری یا اکسیس وای

البته منافذت باید پاکسازی هم بشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !