2777
2789
عنوان

چطوری تنهایی برم دکتر که مامانم نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا از شدن که میشه بلکه همین کار و هم بکنم

پس تمامه موفق باشی

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

وقتی کنار مامانم هستم چطوری برم داخل نمیشه با

17سالته نمیتونی ب مادرت محترمانه بگی مامان جان 

پیش دکتر نیا خجالت میکشم؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

چرا وقتي زير سن قانوني هستين و اختيار زندگيتون با خودتون نيست سكس ميكنين كه مشكلات اينجوري پيش بياد 

رابطه جنسي قبل از هجده سالگي اصلا درست نيست اصلا شايد مشكلات بزرگتري پيش بياد كه مجبور بشي به خانواده بگي 

من مجرد بودم دم کنکور از استرس قارچ گرفته بودم رفتم درمونگاه ازم پرسید میزاری معاینه کنم گفتم نه .همونطوری با علائمم نسخه رو تجویز کرد.

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

وقتی کنار مامانم هستم چطوری برم داخل نمیشه با

نه ، تو که یه بار رفتی پیشش گفت باید معاینت کنم ، یه بار دیگه هم برو تنهایی بگو مثلا من فردا میام یا یک ساعت دیگه با مادرم بگو نیاد داخل روم نمیشه

چشم ها دریچه ی روحن!...

چرا وقتي زير سن قانوني هستين و اختيار زندگيتون با خودتون نيست سكس ميكنين كه مشكلات اينجوري پيش بياد ...

واقعا نمیدونم چی بهتون بگم که اینطوری قضاوت میکنین!!!! 

عزیزم وقتی من تنهایی نمیتونم بدون مامانم برم یه دکتر چطور میتونم همچین کار بی شرمانه ای بکنم؟ خجالت بکشید واقها ار این قضاوت های مسخره

واقعا نمیدونم چی بهتون بگم که اینطوری قضاوت میکنین!!!! عزیزم وقتی من تنهایی نمیتونم بدون مامانم برم ...

بعدم من نگفتم كار بي شرمانه س گفتم براي اين سن مناسب نيست 

بعدم مشكل از كلمه ايه كه استفاده كردي معاينه زنان به معني ديدن داخل واژن و دهانه رحمه 

ديدن بيرون واژن اسمش معاينه نيس