2777
2789
عنوان

از سایت شاپ با نی خرید نکنید

533 بازدید | 5 پست

پول میگیرن جنس نمیفرستن پاسخگو نیستن شماره ی تو سایتشون الکیه . پیج اینستاشون هیچ پستی نداره , هیچ آی دی تو هیچ شبکه اجتماعی برای پاسخگویی و پشتیبانی ندارن . پشتیبانی آنلاین سایتشون هم رباته و اصلا پاسخگویی درستی نداره یه سری جواب تکراری و از پیش تعیین شده میفرسته .

برای خرید کردن از یه سایت فقط نماد اینماد کافی نیست باید قبل از خرید توجه کنید شماره پشتیبانی داره ؟ زنگ بزنید ببینید شماره درسته ؟ پیچ داره ؟ کامنتارو ببینین . 

پشتیبانی خیلی مهمه . اگه جنسو بفرستن کد رهگیری بدن اگه نفرستادن جوابگو باشن اگه جنس معیوب یا کسری بفرستن جوابگو باشن که متاسفانه سایت شاپ با نی اصلا پشتیبانی نداره و من اشتباه کردم ازش خرید کردم و برام نه فرستادن نه جوابگو هستن . خدا لعنتشون کنه. اینو اینجا گفتم که بقیه این اشتباهو نکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اینماد داره شکایت کنید به اینماد

نداره به پلیس فتا شهرتون مراجعه کنید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
چقد پولت رفت؟از طریق فتا پیگیری کن

جوابگو نیستن. من ۶۰۰ خرید کردم. حوصله شکایت ندارم. دوسال پیش صابخونمون پول رهنمونو نمیداد ازش شکایت کردیم یکسال تموم دوندگی کردیم کلی خرج کردیم از کار و زندگی افتادیم مرخصی گرفتیم تا اینکه حکم جلبشو گرفتیم بعد از یکسال و نیم دوندگی از آخر با توافق مجبور شدیم کمتر از حقمون راضی بشیم. چون گفت اگه من برم باز داشت شما تا چندسال دیگه هم به پولتون نمیریسین. واقعا روند دادرسری طاقت فرساس. 

جوابگو نیستن. من ۶۰۰ خرید کردم. حوصله شکایت ندارم. دوسال پیش صابخونمون پول رهنمونو نمیداد ازش شکایت ...

علاوه بر پولتون باید هزینه خرج و مخارج و رفت و آمد و هزینه وکیل هم ازش میگرفتید میرفت زندان محبور میشد میداد

نباید به کمتر از حقتون راضی میشدید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای