2777
2789

این جمله نگارشش خوبه به نظرتون

"به بنده تهمت دزدی زده شد آنهم در شرایطی ک حسن نیت بنده بارها ثابت شده است"

بیشتر منظورم روی کلمه "آنهم"هست ک مناسب این گونه جملات می باشد؟و یا بجاش از چی باید استفاده کرد

این کاربری دست دو نفر هست

در حالی که

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

ولی خود کلمه ان هم خیلی مناسبه . ساده و روان بنویس سریع بفهمن چیه به چیه

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده اول رو حذف کن بنویس اینجانب 

بجای آنهم در شرایطی بنویس درصورتی که

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

آن هم رو حذف کن و به جایش ویرگول بذار

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
ولی خود کلمه ان هم خیلی مناسبه . ساده و روان بنویس سریع بفهمن چیه به چیه

ببین میخوام خیلی تاکید کنم

میخوام بگم

"دور بودن محل کار از محل زندگی در شرایطی ک(در حالی که) اینجانب یک کارمند ساده می باشم" اگه اینجوری باشه زیاد تاکید نیست

با سلام بند وکیل هستمجملات معنی و مفهوم رو بصورت عامیانه رسونده فقط

میخوام بنویسم من محل کارم از خونم دوره و روی اینکه کادمند ساده هستم و چه ضرورتی داره برای یک کارمند ساده  ب خدماتش نیاز انچنانی هم نیست که بخاطرش اینهنه راه رو برم

میخوام اینو بنویسم بصورت کاملا اداری و خوشگل

میخوام بنویسم من محل کارم از خونم دوره و روی اینکه کادمند ساده هستم و چه ضرورتی داره برای یک کارمند ...

با سلام و عرض ادب

اینجانب یک کارمند ساده هستم و با توجه به دور بودن محل کار و همچنین نبود نیاز حضور بنده به عنوان یک کارمند،تقاضا میکنم نسبت به مکان محل کارم تجدید نظر بفرمایید

پیشاپیش از حسن توجه شما متشکرم

پ.ن اولین بارمه اداری مینویسم نمیدونم به دردت میخوره یا ن😅

با سلام و عرض ادباینجانب یک کارمند ساده هستم و با توجه به دور بودن محل کار و همچنین نبود نیاز حضور ب ...

😂😂😂خوب بود

دوری محل کار از محل سکونت اینجانب در صورتیکه اینجانب نیروی کلیدی محسوب نمیشوم با اصل تکریم خانواده ک همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است،همراستا نمی باشد لذا بدینوسیله درخواست جابجایی دارم