2777
2789
عنوان

دعوا و عرض تسلیت

336 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها

منو جاریم دعوای  خیلی بدی باهم کردیم الان پدربزرکشون فوت شده قبل از دعوا هیچ مشکلی نداستیم و تو خوشی ناخوشی کنار هم بودیم

جاریام باهم خواهرن

بنظرتون پیام تسلیت بدم یا نه؟

چشم غمها بشودکورتومستانه بخند  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره حتما 

شده حضوری هم ختم برو

دعوا پیش میاد.گذشت کنید

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

من باجاریم دعواکردیم‌بحث قطع رابطه ولی مادرم فوت کرد زنگ‌زد باهام صحبت کردوتسلیت گفت هیچوقت یادم نمی ...

باردارم نمیتونم برم 

میترسم زنگ بزنم جواب نده 

ولی حتما پیام میدم

آره حتما شده حضوری هم ختم برودعوا پیش میاد.گذشت کنید

حضوری نمیتونم برم باردارم البته میترسم برم جلوی جمع بهم حرفی بزنن 

ولی حتما پیام میدم

حضوری نمیتونم برم باردارم البته میترسم برم جلوی جمع بهم حرفی بزنن ولی حتما پیام میدم

یعنی انقد بیشعوره که بری ختم پدربزرگش چیزی بگه بهت؟ نمیگه شرمندتم میشه ولی تو چون بارداری الان اصلا تو هیچ جمعی نرو حتی مهمونی چون سرماخوردگی زیاد شده اگه بگیری بیچاره ایی چون نمیتونی دارو بخوری

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥
آره حتما شده حضوری هم ختم برودعوا پیش میاد.گذشت کنید

حضوری نمیتونم برم باردارم البته میترسم برم جلوی جمع بهم حرفی بزنن 

ولی حتما پیام میدم