2789
عنوان

تجدید

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 44 پست
12 واقعا کاری میشه کرد آیا برم نهم

فکر کنم بتونی تک ماده بزنی 

تا ۴ تا درس میشه تک ماده زد

معدل هم باید بالای ۱۰ باشه که گفتی ۱۲

یه راست برو اداره آموزش پرورش کاراتو راه بندازن

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر کنم بتونی تک ماده بزنی تا ۴ تا درس میشه تک ماده زدمعدل هم باید بالای ۱۰ باشه که گفتی ۱۲یه راست ب ...

رفتم مدرسه گفتم تک ماده بزنم گفت اگه نمرت ب تک ماده میرسید خود سیستم میزد و مدیر خیلی باهام لجه احتمال داره دروغ بگه

آموزش پرورش رفتم گفتم تک ماده گفت 2 تاش میشه گفتم امتحان بدم گفت وقتش تموم شده باید از اول بخونی 

چی کنم

رفتم مدرسه گفتم تک ماده بزنم گفت اگه نمرت ب تک ماده میرسید خود سیستم میزد و مدیر خیلی باهام لجه احتم ...

وا تک ماده که ۴ تا میشد چرا دوتا

الان دهم و یازدهم بودی میرفتی پایه بعدی ولی باید دی ماه امتحان پارسالتو میدادی تا قبول بشی و تک ماده اصلا نمیزدن

ولی متوسطه اول تا ۴ تا تک ماده هر پایه میشه زد

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

وا تک ماده که ۴ تا میشد چرا دوتاالان دهم و یازدهم بودی میرفتی پایه بعدی ولی باید دی ماه امتحان پارسا ...

اخه به من گفتن 2 تا همه

آموزش پرورش رفتم گفتم اقا منو قبول کنید 3 سال از زندگی عقب میوفتم حداقل برم نهم گفتن نه باید دوباره ادامه بدی 

الان دوباره برم بگم چهار تا تک ماده می‌خوام بزنم ؟ وقتش تموم شده آخه فک کنم ... هشتم ثبت نام شدم

اخه به من گفتن 2 تا همهآموزش پرورش رفتم گفتم اقا منو قبول کنید 3 سال از زندگی عقب میوفتم حداقل برم ن ...

عه خب چاره ای نیست

عیب نداره هشتمتو برو خوب بخون این دفعه

بعدش میری نهم بعدش میری دهم اگه خواستی میتونی یازدهمو جهشی بخونی بعد دهم بری دوازدهم

کار راحتی نیست ولی شدنیه

البته اینکه تو خونه بخونی بعد بری امتحان بدی فکر کنم مدرسه عادی نشه ولی اگه بری بزرگسالان میتونی

البته اینکه تو خونه بخونی بعد بری امتحان بدی فکر کنم مدرسه عادی نشه ولی اگه بری بزرگسالان میتونی

شایدم بشه ها دیگه به مدرسه ربط داره نمیدونم شاید با پولی چیزی قبول کنن شایدم قبول نکنن

یه سال یکی از بچه هامون یه مریضی ای داشت مدرسه نمیومد دیگه نمیدونم ترک تحصیل کرد یا آخر سال امتحان داد چی شد

عه خب چاره ای نیستعیب نداره هشتمتو برو خوب بخون این دفعه بعدش میری نهم بعدش میری دهم اگه خواستی میتو ...

از اونجایی ک یازدهم و دوازدهم نهاییه فک نکنم بشه جهشی خواند چونکه تاثیر داره تو کنکور

شایدم بشه ها دیگه به مدرسه ربط داره نمیدونم شاید با پولی چیزی قبول کنن شایدم قبول نکنن یه سال یکی از ...

رفتم صحبت کردم بعد حرفی که شما زدی 

یعنی شما تاپیک زدی و یسریا گفتن درستو ادامه بده من بدو بدو رفتم مدرسه ثبت نام کردم دوباره 

ولی خیلی ناراحتم که 3 سال از زندگی عقبم همه دوستام میرن یازدهم 

این اذیتم می‌کنه خیلی و می‌دونم همه می‌خوان بهم بگن ادامه نده عقبی 

شایدم بشه ها دیگه به مدرسه ربط داره نمیدونم شاید با پولی چیزی قبول کنن شایدم قبول نکنن یه سال یکی از ...

ولی خیلی تاپیک زدی و راهنمایی کردی ممنونم از شما تشکر فراوان 

از اونجایی ک یازدهم و دوازدهم نهاییه فک نکنم بشه جهشی خواند چونکه تاثیر داره تو کنکور

ولی تو هر مقطعی میشه

اینم باید بشه

رفتم صحبت کردم بعد حرفی که شما زدی یعنی شما تاپیک زدی و یسریا گفتن درستو ادامه بده من بدو بدو رفتم م ...

چه خوب دمت گرم

نه درستو ادامه بده چشم به هم بزنی چنددد سال گذشته و تو مدرک تحصیلیتو داری و اصلا هم سنت مهم نیست

دیدم طرف توی ۴۰ سالگی رفته دانشگاه واسه لیسانس یا همون کارشناسی

که بقیه ۱۸،۱۹ سالگی میرن