2821
2789
عنوان

تجدید

445 بازدید | 44 پست

سلام من 2 سال ترک تحصیل کردم و الان باید برم یازدهم ولی بخاطر یه شرایطی نشد الان برم هشتم ارزش داره یا ترک تحصیل کنم ؟ خیلی حال روحیم بده 

پسر هستم ببخشید

لطفاً همه یه نظری بدن مات موندم 

اگه واقعا بخوای بخونی و ادامه بدی و دانشگاه هم بری به نظرم ارزش داره

اگه هم میخوای دوباره ول کنی فکر کنم بری دنبال مهارت بهتر باشه

ولی چرا از هشتم؟ مگه شما تا یازدهم قبولی نداری؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حتما درستو بخون بعدا پشیمون میشی اگه ترک تحصیل کنی

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
من 3 سال ترک تحصیل کردم

آها از هشتم ترک تحصیل کردی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

ترک تحصیل نکننن درس بخون

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
باید برم شبانه درسته ؟ سنم نمیخوره

نمیدونم باید بپرسی ولی فک نکنم پسر خاله ی من یکسال نرفت بعدش رف مدرسه عادی

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃