2777
2789
عنوان

خانوما شام عروسیتون سلف سرویس بود یا دیس پرس

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 29 پست
یک رقم و سلف کردن؟؟؟؟؟ خب دیگه چیو میخواستن انتخاب کنن😁😁😁😁

توی سلف سرویس خوردن توی عروسی انتخاب مهمونا مهم نیست تعداد غذایی که مصرف میشه مهمه چون حساب کتابشون با تالار براساس تعداد بشقابیه که مصرف میشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
سلف سرویس فقط درصورتی زیباست که بذارین همه ی غذاها رو هرکی خودش بکشه..که باوجود بچه ها خیلی سخت میشه ...

چقدر زشت من تا حالا همچین چیزی ندیدم مگه غذاخوری زندانه😐

نه دیگه هرکس هرچی دوست داره انتخاب میکنه

بله به نظر منم با بچه خیلی کار سختیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک رقم و سلف کردن؟؟؟؟؟ خب دیگه چیو میخواستن انتخاب کنن😁😁😁😁

سلف خوب نیست چون میرن بعضیها هر چی گوشته میران تو بشقابشون و دو تا دو تا پر میکنن ،سر میز باشه نمیتونن و همه هم خوب غذا میخورن 

عروسی که من رفتم هشصد مهمان بود ،فقط میز دسر سلف بود همه چی سر میز آوردن ،خیلی چسبید ،اینکه مهمونها ...

بله منم به دوستم میگم سلف سرویس برای زیر ۲۰۰ نفر خوبه نه ۴۰۰ نفر

از ما پرس بود ولی پذیرایی زیاد داشتیم البته ما عروس قدیمی حساب میشیم

نفری دو سیخ کباب و یه رون وبود داخل دیس و سوپ شیر و زرد روی میز چهار نفری گذاشته بودیم و دوتا دیس برنج ولی پنج شش نوع سالاد تا فاتوش عربی هم بود و دوغ و نوشابه و دلستر و اب ، پنج شش نوع دسر بود که چهل تا ظرف میشد.

سیب زمینی سرخ کرده و یادم نمیاد ولی خیلی چیزای دیگه هم بود هشت نوع ترشی بود مث ترشی بلال و....

مربا بالنگ و کامکاوت و خیار و گردو و......زیاد بود.

بعد از شام هم بستنی و فلاسک نسکافه با باقلوا و قرابیه دادیم و اخرشب اب پرتقال و اب هلو.

میوه هم خود سالن ظرفهای سلطنتی میوه داشت برنزی پایه بلند برای هر میز پر کرده بودیم انگور بود و موز و سیب و آلوچه و اگه لشتباه نکنم پرتغال هم بود هلو هم بود

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
😂😂😂 بووووووووووق

یعنی چی بووووق

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
میخواستم بنویسم بوووووو یعنی چقدر زیاد با این همه مخلفات نیاز به شام نبود

اونموقع اینجوری بود حالا من ازدواج دومم بود و پذیرایی متوسط بود