2777
2789
عنوان

با موجی بودن شوهرم چکنم

412 بازدید | 52 پست

با همسرم تصمیم گرفتیم پسرم رو بگذاریم مهدکودک .. ..قرار شد ده روز ،هر روز یک ساعت بگذاریم اولش ..دیروز اولین روز بود به پسرم خوش گذشت ..موقع رفتن شروع کرد داد زدنااااا ،گفت من مرد خونم همین ک میگم میشه هفته ای سه روز  منم هیچی نگفتم ..بعدا گفتم رفتارت رو درک نکردم امروز به بچه خوش گذشت چرا خنده رو از لبش محو کردی ..امروز قرار شد ببریم .دیشب کلا خوب بودیم اتفاق بدی نیوفتاد بینمون ..صبح اقا رفت حمام ،نزدیک ۹ما اماده شدیم بریم گفت من شما رو نمیبرم ،،این ده روز من تو و بچه رو زیر نظر میگذارم ،اگه اوکی بودید و راضی بودم پول میدم بره مهد ..هر سه روز ک میره مهد ..سه روز هم با من بیرون میره !!!!!!

گفتم باشه و اسنپ گرفتم بچه رو بردم مهد 

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚

مشاوره فردی هم میرم ک تنش ایجاد نشه و بچه اسیب نبینه ..ویس های استاد شجاعی رو هم گوش میدم برای ارامش روحیم ..دکتر اعصاب هم میرم به لطف همسرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفت با خانواده ها قطع ارتباط کنیم گفتم باشه ..کلا ادمی ک مخالفت کنه و ناسازگاری کنه نیستم ..اروز قلب ...

عزیزم💔شایدچون ازاول هرکاری گفته

انجام دادی انقده پررو شده ببخش البته

نفهمیدم وقتی شما میتونی از بچه نگهداری کنی و کاری نداری چرا مهد بزاری ؟! باید مهر بره ؟! چجوری هست ب ...

برای آرامشش ..تو خونه از به دنیا اومدن بچم تا همین سه هفته پیش تنش داشتیم ..دو هفته رفتیم سفر برای ارامش زندگی .تصمیم گرفتیم رو زندگیمون تمرکز کنیم ..بچم از محیط خونه دور باشه یک تایمی رو و با بچه ها باشه شاد و خوشحاله ..همسرم بیکاره و همش خونس..و البته میگه دارم و نیاز ندارم برم بیرون کار ...همش خونس و برای هر چیزی تنش درست میکنه 

گفت با خانواده ها قطع ارتباط کنیم گفتم باشه ..کلا ادمی ک مخالفت کنه و ناسازگاری کنه نیستم ..اروز قلب ...

کاش برای منم شوهرم زودتر بمیره خسته شدم ازدستش

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

چقدر تاثیرداشته؟

روی خودم خیلی دیگه وقتی عصبی بشم بروز نمیدم و داد نمیزنم .از درون آرامش دارم ..ویس های معنوی هم از نظر معنوی کمکم کرده ...برای ارامش بچم هم هر دو تصمیم گرفتیم بگذاریمش مهد ..حالا هیچی نشده آقا ناسازگاری میکنه ...امروز بعد مدت ها و دلم آرزی مرگش رو کردم 

برای آرامشش ..تو خونه از به دنیا اومدن بچم تا همین سه هفته پیش تنش داشتیم ..دو هفته رفتیم سفر برای ا ...

کاری خوبی کردی عزیزم بزاربچت

خوشحال بشه😘

مگه هرکی نیازنداشت نبایدبره سرکار😑😒

عزیزم💔شایدچون ازاول هرکاری گفتهانجام دادی انقده پررو شده ببخش البته

حالا امروز چی بگه خوبه؟؟میگه من حال پدرت رو جا اوردم حالا نوبت توعه....حالا خانواده من هیچ کاری ندارن با ما ولی ماشالا خانوادش تا میتونن دخالت میکنن و باعث ناراحتی میشن ...