2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 34 پست
بچه ها من ۵شنبه موعدمه از ۵شنبه هفته پیش گهگاه بخصوص عصرا و غروب ها حالت تهوع دارم ربطی نداره نه؟ چو ...

یه بی بی بزن منم بعد مدعدم حالم بد بود مخصوصا عصرا افت فشار راشتم

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد چند دیقه هاله خیلیییی کمرنگ صورتی انداخت انداختم دور شوهرم اشغالارو برد وگرنه میذاشتم ببینید

دو۳روز دیگه باز انجام بده انشالله که

خطاش پررنگ میشه وازنگرانی درمیای

❤🤲

اگه بی بی چک نشون داده ترشحاتت لانه گزینی همبارک باشهدکتر من میگه ۵ روز قبل مواد هم نشون میده

اره بی بی چک یه هاله خیلی خیلی کمرنگ که فکرکردم اشتباهی میبینم شوهرمم بزور دید خیلی خیلی کمرنگه

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
یه بی بی بزن منم بعد مدعدم حالم بد بود مخصوصا عصرا افت فشار راشتم

من هنوز موعدم نشده، ۵ شنبه باید بشم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اره بی بی چک یه هاله خیلی خیلی کمرنگ که فکرکردم اشتباهی میبینم شوهرمم بزور دید خیلی خیلی کمرنگه

مبارک عزیزم😍

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
همین قد هست اندازه دوتا بند انگشت

گلم ببخشید زیاد سوال کردم شما دردم داشتی؟من دیروز که این لک میخاست بیاد دلدرد و کمردرد پریودی گرفتم وقتی اومد خوب شدم فقط یکم دلدرد خفیف میگیرم 

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
من هنوز موعدم نشده، ۵ شنبه باید بشم

انشاالله که باردار هستی،اتفاقا منم یه روز قبل بی بی بزنم ظهر خوابیدم ساعت ۴ بیدار شدم سر کیجه و افت فشار داشتم انقدر حالم بد بود که گریه کردم،فرداش بی بی زدم هنوز دوروز مونده بود به موعدم مثبت شد

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏
گلم ببخشید زیاد سوال کردم شما دردم داشتی؟من دیروز که این لک میخاست بیاد دلدرد و کمردرد پریودی گرفتم ...

من چون پریودام درد نداره متوجه نشدم درد نداشتم

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏