2821
2789
عنوان

خانما ی لحظه میاین لطفاً واجبه

152 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من امروز نوبت دکتر زنان دارم و قراره معاینه بشم..بار اولی نیست ک میرم دکتر زنان اما واسه معاینه بار اوله..از تیرگی هام خجالت میکشم و از درد معاینه هم میترسم سنمم کمه میترسم برخوردشون بد باشه چیکار کنم

خب بار اولت نیس چی میگی 

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

اونا هیچ کاری به شرایط شما ندارن. 

وظیفه شون چکاپ هست.  انجام میدن. و نتیجه رو میگن. 

دردهم نداره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب بار اولت نیس چی میگی

واسه معاینه ک بار اولمه..قبلا پیش ی آقا میرفتم ک اتفاقا برخوردشون خیلی خوب بوده ولی واسه معاینه معذب بودم برم پیششون واسه همین از خانم وقت گرفتم 

اشکال نداره درد هم نداره خیلی خیلی درش کمه بارداری یابرای عفونت میری کجایی هستی

مشهد..ن گلم برای درد بعد رابطه میرم ک الان چند ماهه دارم تحمل میکنم

واسه معاینه ک بار اولمه..قبلا پیش ی آقا میرفتم ک اتفاقا برخوردشون خیلی خوب بوده ولی واسه معاینه معذب ...

من خودم دستیار دکتر زنان بودم اخلاق خوبی دارن دشمن نیستن باهات ک عزیزم

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

اهوم فکر کردم اهدوازی تازه ازدواج کردی خوب لابد زخم داری وزخمت عفونت کرده بخاطر همین درد داری

من اولین رابطم خونریزی نداشتم هیچی فکر میکنم بکار.تم ارتجا.عیه واسه همونه ب نظر خودم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز